Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Χάρυ Κλύνν σε Μπουτάρη: Εγώ σε σιχαίνομαι, είσαι εντελώς μ..κας!

 



"Εγώ δεν σε μισώ Μπουτάρη, σε σιχαίνομαι, μου προκαλείς ναυτία, γιατί είσαι εντελώς μαλάκας" έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα. Και συνέχισε στο ίδιο ύφος: "Ως καλός ταγματασφαλίτης δεν θα μπορούσες να κάνεις κάτι καλύτερο...Αλητομπεκροτσόγλανε. Ουστ παρείσακτε...".

Με αυτό τον τρόπο ο γνωστός κωμικός Χάρυ Κλυνν επιτέθηκε κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης για τα όσα ο τελευταίος φέρεται να δήλωσε κατα του ΣΥΡΙΖΑ στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα, χαρακτήρισε ηλίθια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. "Τους μισώ. Είναι εντελώς ηλίθιοι. Το μεγαλύτερο τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται σαν να είναι εδώ η Κούβα. Ή η Σοβιετική Ένωση στη δεκαετία του 1920", ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ παρουσιάζεται ως η εκδοχή της "άλλης Ελλάδας", όπως άλλωστε είναι και ο τίτλος του δημοσιεύματος.

Πάντως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε διευκρινίσει τα εξής: "Eγώ είπα ότι είναι τρελοί και δεν ντρέπομαι να το πω. Είναι τρελοί για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τα πράγματα. Δεν είπα όμως ότι τους μισώ. Δεν ξέρω τι έγινε με τη μετάφραση από τα αγγλικά, στα γερμανικά και στα ελληνικά".
 
airetos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: