Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

1# χιούμορ...




Με έσκισε ο Τσίπρας! Για να μπορώ να κάνω ανάληψη στα όρια που έθεσε (60€) πρέπει να καταθέσω πρώτα 12€ ....

Μύρκα

 

(ΟΧΙ στο Διχασμό! Σεβαστείτε την άποψη του άλλου!)








Μετά την μεγάλη τουριστική προβολή που είχανε στο Δίστομο με τους « Ληστές του Διστόμου»  (σε κάθε δελτίο ειδήσεων & εφημερίδα) το δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας – το τμήμα τουρισμού- αποφάσισε να στείλει για επιμορφωτικά σεμινάρια τους δικούς μας ληστές . Μας έχουν γδάρει που μας έχουν γδάρει ας έχουμε τουλάχιστον και μία τουριστική  προβολή του brand name των Δελφών
Από την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικές ληστείες σε:
Δεσφίνα, Στρώμη, Γραβιά  και μετά από παρέμβαση του ΚΑΡΤΕΡΙΑ και παράπονα για μονόπλευρη ανάπτυξη πάλι του ορεινού όγκου , θα γίνουν και ληστείες σε :
Παραλίες:   #Τα_καταγάλανα_νερά_ Αγ. Βασίλη ,  #Αναγνέικα_επίγειος_παράδεισος


Στο επόμενο λεπτό οι μπάρες στην Καμιώτισσα είναι ανοιχτές.
 (με απόφαση του  Μητροπολίτη )

Σαουδάραβας επενδυτής ενδιαφέρετε για την αγορά της τοπικής μας ομάδας Αστέρας Ιτέας . Ο επενδυτής διαμένει στα βάθη της Ανατολικής Αντίκυρας και είναι (όπως όλοι οι παράγοντες του ποδοσφαίρου άλλωστε) «Από μικρό παιδί στα γήπεδα» 
Η μακέτα που παρουσίασε περιλαμβάνει :
-Κατασκευή νέου γηπέδου με χλοοτάπητα νέα γενεάς, χωρητικότητας 7.561 θέσεων  (σύμφωνα με την απογραφή του 2008 είναι όσες είναι και ο πληθυσμός της Ιτέας - δεν θέλει ούτε ένας Ιτιώτης να είναι όρθιος)
-Μαζί με το γήπεδο θα κατασκευαστεί πολυκατάστημα και καφετέρια.
-Κατασκευή προπονητικού κέντρο  με γυμναστήριο και πισίνα στην θέση «Μαγούλα»
Τζάμπα προσπαθούσε ο πρόεδρος να τον πείσει  πως ακόμα και πολυθρόνες  να φτιάξει η μισή Ιτέα θα βλέπει τον αγώνα από τον λόφο των Αγ. Αναργύρων ή πως πολυκατάστημα δεν θέλουμε γιατί όλοι ψωνίζουμε από τον Ελμαλή ,Χλεμπό ή από Σκαντζή , Ταλαρούγκα και Κούκιο και για καφετέρια τι να την κάνεις αφού πάλι στον Γκάρτζο θα πάμε για τσίπουρα.. και όσο για την πισίνα τι καλύτερο από το να βουτάς τα πόδια σου στο ποτάμι με το Αγιόνερο στο Ξεροπήγαδο…
Το μόνο καλό είναι πως ζήτησε την αρωγή όλων των Ιτιωτών πράγμα που δείχνει δύο πράγματα: πως εκτιμάει την διοίκηση που είναι τώρα στο τιμόνι και πως θέλει να κρατήσει έντονο το τοπικό στοιχείο…
 Άντε πάμε για την κούπα…

 

Στο επόμενο λεπτό οι μπάρες στην Καμιώτισσα είναι κλειστές.
(με απόφαση του
Jack Norris)


Με αποκλειστική συνέντευξη που μας έδωσε ο Κώστας Σκαρίμπας (πάρτην ) ,μετά από 80 χρόνια διακριτικής παρουσίας στα κοινά,  ο γνωστός «Βαρκάρης» της Ιτέας (προς τις πύλες του Αδη …)  τάχθηκε υπέρ της νέας διοίκησης των Βωξιτών και εκφράστηκε αισιόδοξα για την επαναπρόσληψη τουλάχιστον 10 νέων παθολόγων για το νοσοκομείο της Άμφισσας..

Στο επόμενο λεπτό οι μπάρες στην Καμιώτισσα είναι ανοικτές.
(με απόφαση του Ινδιάνα Τζόουνς των Σερρών – εξολοθρευτή φιδιών )

Στην Ιτέα έχουμε 3 πιτσαρίες, 8 σουβλατζίδικα και 4 πρακτορεία  ΟΠΑΠ ! ελπίζω να πέσουμε σε εύκολο όμιλο φέτος γιατί αν αποκλειστούμε η τοπική οικονομία θα καταποντιστεί!

Στο επόμενο λεπτό οι μπάρες στην Καμιώτισσα είναι κλειστές.
(με απόφαση Γκελεστάθη )

 

Μύρκας
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: