Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Με ποιό δικαίωμα θα μιλήσει και θα βγάλει και διάγγελμα στον Ελληνικό Λαό αυτός;;;

Φωτογραφία για Ζητώ από τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ να παραιτηθεί...

Το έχετε ξεφτιλίσει πέρα ως πέρα μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Προσέχετε Προδότες!

Τι δουλεία έχει αυτός ο μεθύστακας να βγάζει Διάγγελμα σε μια άλλη χώρα. Μόνο στη δική του. Θα τα καταλύσουμε όλα και μετά θέλουμε να λεγόμαστε Ευρωπαίοι κάποιοι;

Που νομίζει ότι βρίσκεται και μιλάει αυτός ο απατεώνας στις Βερσαλίες με τη Μαρία Αντουανέτα; Δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα να υποδεικνύει στον Ελληνικό λαό τι θα κάνει. Δεν είπε καμία αλήθεια.

Η κυβέρνηση είχε πάει για διαπραγμάτευση και ήταν ο μεθύστακας μαζί με τα τσογλάνια τους Εθνοσωτήρες (Σαμαρά, Βενιζέλο, Θεοδωράκη, Γεννηματά) και διαπραγματεύονται μ΄αυτούς αντί με την κυβέρνηση.

Μετά το διάγγελμα του Τσίπρα (μόνο ο πρωθυπουργός μιας χώρας έχει δικαίωμα να βγάζει διάγγελμα) για δημοψήφισμα πάθανε πανικό και ως συνηθισμένη τους τακτική αντίδρασης, η φρενήρη διαστρέβλωση για τα πάντα και προπάντων για την Ελλάδα. Γιατί η Ελλάδα γι αυτούς δεν είναι χώρα τους, απλά έχουν στήσει τα μαγαζάκια με τις μίζες τους και μ ΄αυτά τα γεγονότα ή "μίζα" θα είναι μικρή έως και μηδαμινή και έχουν σκυλιάσει στην κυριολεξία.
Οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές και τις δημιουργούμε εμείς σαν Ελληνικός Λαός. Μας λένε να βάλουμε το μαχαίρι στο λαιμό μας και να τον κόψουμε για να "γίνουμε καλά" και αυτοί ακόμη πιο πλούσιοι. Μας φοβερίζουν, μας προσβάλλουν σαν λαό, για τα δικά τους λάθη και για τα δικά τους χρέη που μας φορτώνουν, και οι ξένοι αλλά δυστυχώς και οι "δικοί μας Εθνοσωτήρες" πιο ΠΡΟΔΟΤΕΣ από ποτέ. Ας πράξει ο καθένας κατά συνείδηση. 

Tromaktiko

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απλα πραγματα , με το δικαιωμα που του εδωσε ο Τσιπρας ο 4Χ4 , και τα κομματα τους !!!