Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Τα... πρωτοπαλίκαρα του Σαμαρά σπέρνουν τη διχόνοια στον ελληνικό λαό

Κοινό παραλήρημα Γεωργιάδη και Βορίδη


Κοινό παραλήρημα Γεωργιάδη και Βορίδη
Περιφέρονται από κανάλι σε κανάλι και επιδίδονται σε χυδαία κινδυνολογία και ψεύδη εναντίον της κυβέρνησης, ξεχνώντας... επιδεικτικά πως οι ίδιοι και το κόμμα τους οδήγησαν τους Έλληνες στο χείλος του γκρεμού.
Με παρελθοντικά διλλήματα, ακατάσχετη καταστροφολογία και εκφοβίζοντας τους πολίτες, τα... πρωτοπαλίκαρα του Σαμαρά σπέρνουν τη διχόνοια στον ελληνικό λαό, λίγες μέρες πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα.
Η διχαστική τακτική τους είναι άλλωστε γνωστή και δεν διστάζουν να την εκφράσουν ακόμα και μέσα στο Κοινοβούλιο, χυδαιολογώντας και υβρίζοντας τους βουλευτές των άλλων κομμάτων.
Ποιοι; Οι άνθρωποι που κατέστρεψαν το σύστημα Υγείας στην Ελλάδα και ήταν οι βασικοί υπαίτιοι για τη διάλυση του κοινωνικού κράτους.
Ο κ. Βορίδης μιλώντας στο Mega κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι λέει ψέματα στο λαό και πως μας οδηγεί ολοταχώς στην καταστροφή. «Μας λένε ότι το «όχι» θα οδηγήσει στη συνέχιση της διαπραγμάτευσης. Λένε ψέματα! Όποιος θέλει να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση λέει «ναι» στο δημοψήφισμα», είπε ο κ. Βορίδης θέτοντας ένα ψευδεπίγραφο δίλλημα στους πολίτες λίγες μόλις ημέρες πριν στηθούν οι κάλπες του δημοψηφίσματος.
Χωρίς ίχνος ντροπής και πιστός στη... γραμμή Σαμαρά και δανειστών, ο κ. Βορίδης ισχυρίστηκε ότι το δημοψήφισμα είναι «Ναι ή όχι στο ευρώ», «Ναι ή όχι στην Ευρώπη», αποπροσανατολίζοντας τους πολίτες.
Ο άνθρωπος που έχει μερίδιο για τη διάλυση του κοινωνικού κράτους και της Υγείας, με περίσσιο θράσος υποστήριξε πως αν πούμε «Όχι» θα διαλυθεί το κοινωνικό κράτος, δεν θα υπάρχουν μισθοί και συντάξεις και θα χαθούν ακόμα και τα 400 (!) ευρώ του επιδόματος ανεργίας. Μόνο ότι θα έρθουν οι δεινόσαυροι δεν είπε.
Στην ίδια τακτική και ο Άδωνις Γεωργιάδης, που κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει σχέδιο για επιστροφή στη δραχμή.
Όπως και ο κ. Βορίδης υποστήριξε ότι το δημοψήφισμα είναι «Ναι ή όχι» στο ευρώ» και πως το ερώτημα του δημοψηφίσματος είναι παραπλανητικό για το λαό. Παράλληλα τόνισε πως αν ψηφίσουμε «όχι» τη Δευτέρα θα είμαστε έξω από το ευρώ.
Τη λέξη αυτοκριτική είναι προφανές πως Γεωργιάδης και Βορίδης την αγνοούν επιδεικτικά. Γι' αυτό και την απάντηση θα τη λάβουν για μια ακόμη φορά μέσω της κάλπης από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού...
newsbomb.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια: