Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΙΤΕΑ… Ακατάλληλο το κολυμβητήριο! Στη θάλασσα οι προπονήσεις της ομάδας Πόλο του Ναυτικού Ομίλου! - ΦΩΤΟ - Η ανακοιίνωση του ΝΟΙ




Θέλουμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό του Δήμου Δελφών

πως η προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας μας ακυρώθηκε λόγω ακαταλληλότητας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ιτέας. Ακόμη θέλουμε να τονίσουμε την αδιαφορία που έχει επιδείξει η Δημοτική Αρχή καθώς μετά την απόφαση για κλείσιμο του κολυμβητηρίου κατά τους χειμερινούς μήνες για λόγου συντήρησης όπως μας είπαν, διαδικασία που συνήθως διαρκεί λίγες εβδομάδες το κολυμβητήριο επαναλειτούργησε μετά από 4,5 ολόκληρους μήνες .

Από την επαναλειτουργία του μέχρι και σήμερα (διάστημα ούτε 2 μηνών) καθημερινά προπονούμαστε με μοναδικό σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη εκπροσώπηση του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας αλλά και όλου το Νομού μας στον πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας όπου θα πραγματοποιηθεί στις 17/7-19/7 στην Αθήνα.

Η υπομονή μας όμως εξαντλήθηκε μετά τις εικόνες που αντικρίσαμε σήμερα . Είναι πλέον ηθικό το θέμα και θέλουμε να ελπίζουμε πως δεν υπάρχει εσκεμμένο σχέδιο κατά του κολυμβητηρίου και του Ομίλου μας .
Αποφασίσαμε από κοινού με τους προπονητές μας πως θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις στην θάλασσα (αύριο στις 19:15 στον μωλάκο της απόλαυσης) διότι το πείσμα μας αυτή την φορά για επάξια εκπροσώπηση της πόλης μας είναι μεγαλύτερο.
κ των αθλητών και προπονητών του τμήματος Υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ
--------------------------------------------
Η επίσημη ανακοιίνωση του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η οδηγία που δόθηκε από τους αρμόδιους του Δήμου Δελφών περί τεχνικού προβλήματος και κλεισίματος του κολυμβητηρίου για μία ημέρα και την οποία δημοσιοποιήσαμε χθες, δεν υφίσταται πλέον. Το κολυμβητήριο κλείνει μέχρι νεοτέρας, λόγω έλλειψης συντήρησης. Η μικρή πισίνα, προς το παρόν, λειτουργεί κανονικά, καθώς και το πρόγραμμα "ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ".
Εκ του ΔΣ
ΑΠΟ WATER POLO N.O. ΙΤΕΑΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστή η κοροϊδία για το κολυμβητήριο. Χρόνια τώρα κλείνει για "συντήρηση" με μόνο στόχο να μην καταναλώνεται πετρέλαιο για την θέρμανση του νερού. Θα μπορούσαν κάλλιστα να το πουν αντρίκια μπροστά σε όλους "παιδιά, δεν έχουμε για να το ζεστάνουμε". Αλλά φοβούνται να το πουν.
Τώρα που έπιασε καλοκαίρι και το νερό ζεσταίνεται μόνο του, το είδαμε να γίνεται βούρκος. Γιατί;
Γιατί πολύ απλά δείχνουν τρομακτική αδιαφορία. Αυτό αποδεικνύει πως ούτε συντήρηση έγινε τον χειμώνα, αλλά ούτε ενδιαφέρονται για τα πολύ βασικά, όπως είναι η καθαριότητα του νερού. Απλά βασικά πράγματα. Ξέρουν πώς να το καθαρίσουν, αλλά... ;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Η πρασινάδα στον πάτο της πισίνας δείχνει ξεκάθαρα ότι λείπει χλώριο ή δεν δουλεύει η αντλία χλωρίωσης. Και στις δύο περιπτώσεις φαίνεται κακή οργάνωση ή κακή συντήρηση των εγκαταστάσεων.