Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΙΤΕΑ... ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΣΤΟ ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ

Μετά από την ενεργό συμμετοχή των δυτών του συλλόγου μας για πρώτη φορά
ο βυθός του αλιευτικού καταφυγίου στη Θέση Τροκαντερό στην Ιτέα ανακουφίστηκε από αρκετά άχρηστα υλικά.

Απομακρύνθηκαν παλέτες, σχοινιά, σωλήνες, μεταλλικά αντικείμενα, λάστιχα, μπουκάλια και διάφορα άλλα αντικείμενα που βρίσκονταν σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και λασπώδη πυθμένα.
 
Επίσης απομακρύνθηκε μία παλιά βάρκα που είχε σαπίσει στο λιμάνι. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την τοπική κοινότητα Ιτέας για την διάθεση του σκαπτικού μηχανήματος, το Λιμενικό ταμείο, το Λιμεναρχείο Ιτέας και ιδιαίτερα θερμά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις Trokantero Hotel & La Mer Beach και την Ταβέρνα Τροκαντερό για την διάθεση των αναψυκτικών και του γεύματος που παρέθεσε στα μέλη του συλλόγου μας.
 






 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΒΟ ΣΤΟ ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΙΤΩΤΕΣ......
ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΗ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗ ΙΤΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ!!!!!!!!!
ΜΑΚΑΡΗ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ .

Ανώνυμος είπε...

Το μπράβο ανήκει στα παιδιά του "Κρισσαίου" . Εξ άλλου προ καιρού η ίδια ομάδα δυτών καθάρισε και την περιοχή από miami μέχρι 'απόλαυση' , χωρίς την παρουσία και τα εύσημα κάποιου "επιχειρηματία".
Το μπράβο θα ταίριαζε σε κάποιον μαγαζάτορα που θα πλήρωνε - και οχι βεβαίως με ένα τραπέζι- το κόστος καθαρισμού της περιοχής του.

Ανώνυμος είπε...

και εαν το τραπεζι εγινε με..αστακομακαρονάδες ?????
ΧΑ!ΧΑ!ΧΑΑΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 6,28 Π.Μ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΚΑΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.