Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Απόψεις πολιτών για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 . Πέτρος Βέργος : ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ << ΟΧ Ι >>

Γράφει ο Πέτρος Βέργος.

Ομολογώ ότι παρά την σοβαρότητα των στιγμών, αυτή ήταν η ευκολότερη πολιτική απόφαση που πήρα ποτέ και δεν καταλαβαίνω γιατί επικρατεί τόση ένταση.
 
Παρακολουθώ τον πανικό που γίνεται, ειδικά στα ΜΜΕ, όπου όλοι προσπαθούν να πείσουν όλους για το τι θα πρέπει να ψηφίσουν,  όχι πάντα με τον ενδεδειγμένο τρόπο. Επιχειρήματα ένθεν κακείθεν, ενίοτε με σκληρές έως υβριστικές εκφράσεις, με εκβιαστικά έως και ψεύτικα διλήμματα.
 
Οι μεν που "δεν καταλαβαίνουν" και κάνουν λάθος και επομένως θα πρέπει να πειστούν και να ψηφίσουν ότι προτείνουν οι δε και τούμπαλιν.
Ο λόγος φυσικά για το Δημοψήφισμα της Κυριακής 5/7/2015.
Τα πράγματα για μένα είναι απλά. 

Ζούμε τα αποτελέσματα μιας μακροχρόνιας διακυβέρνησης από τις πολιτικές ηγεσίες ΠΑΣΟΚ+ΝΔ, οι οποίες κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο εναλλάξ τα τελευταία 40 χρόνια.
Εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι οι ηγεσίες αυτές, δούλεψαν για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων, μιζόθηκαν, "έφαγαν", "τάϊσαν", κατασπατάλησαν και τελικά διέλυσαν την Ελληνική οικονομία. 
Μας έβαλαν χωρίς να μας ρωτήσουν στην ζώνη του Ευρώ, μας έχωσαν και πάλι χωρίς να μας ρωτήσουν στα μνημόνια, μας φόρτωσαν και τα χρέη των ιδιωτικών τραπεζών και τώρα έχουμε και το ευρω-ιερατείο να μας στέλνει τελεσίγραφα και να μας απειλή με το game over.
 
Σήμερα βλέπουμε τους Σαμαρά, Βενιζέλο, Σημίτη, Παπανδρέου, Ντόρα, Κυριάκο, Άδωνη, Βορίδη, Ποτάμιδες και όλους αυτούς που ξέσκισαν τη χώρα και την οδήγησαν στην χρεοκοπία, σε αγαστή συνεργασία με τους Μπόμπολα, Λάτση, Βαρδινογιάννη, Αλαφούζο και οι λοιπούς ολιγάρχες, να κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με τους Πρετεντέρη, Μπάμπη, Όλγα, Τσίμα, και τις λοιπές ανεξάρτητες πένες της δημοσιογραφίας, που δίνουν τον υπερπάντων αγώνα για να ψηφίσουμε ΝΑΙ την Κυριακή. 
 
Όλοι αυτοί εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους και ψηφίζουν ΝΑΙ.
Εάν τώρα εσύ νομίζεις ότι έχεις τα ίδια συμφέροντα με αυτούς που προανέφερα δεν έχεις παρά να ψηφίσεις το ίδιο...
 
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ "ΟΧΙ".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΟ ? Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΦΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ..ΕΣΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΟΧΙ. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΘΕΡΜΟΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ??????
ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΚΑΛΠΗ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λες ΑΛΛΑ , καποια απο την σημερινη Κυβερνηση διορισε {διευθυντικο στελεχος} τον γκομενο της , οι αλλοι μεσα σε αυτη την μεγαλη κριση διοριζουν 1.500 φυλακες {αυτους ειχε αραγε αναγκη η χωρα η ξεπληρωνει γραμματια?} ο μεγαλος εκλεισε {παρα τις διαβεβαιωσεις του} τις τραπεζες και στελνει τους περηφανους Ελληνες στην ζητιανια των 50 ευρω σημερα, 20 αυριο και την Δευτερα παπαλα , αλλοι διορισαν τους συγγενεις τους σε δημοσιες θεσεις κ.λ.π. κ.λ.π. αυτα για να ξερει ο κοσμος οτι ο Συριζα δεν ειναι αμετοχος εξ αλλου εχει κατα μεγαλο ποσοστο ολο το βρωμικο ΠΑΣΟΚ στις ταξεις του δηλαδη αυτους που κατασπαταλησαν, που μιζωθηκαν , που εκλεψαν που ταισαν κ.λ.π. και ξερουν καλα τον τροπο . Και τωρα μια μοναδικη ερωτηση {που κανενας δεν απανταει απο τους πολιτικους γιατι μαλλον αυτο επιδιωκουν} Αν παρει ο Συριζα ενα τεραστιο ποσοστο 90% ΟΧΙ {αληθεια για ποιο πραγμα γινεται το δημοψηφισμα αφου δεν υπαρχει ο λογος?} και παει στις Βρυξελες και τους πει εχω αυτο το ποσοστο και στις Βρυξελες του πουν οτι κι εμεις εχουμε 18 χωρες που σου λενε ΟΧΙ τι θα γινει την Δευτερα ??? Θα πληρωσει ο Συριζα τις συνταξεις τους μισθους και θα βαλει την αγορα σε κινηση ??? Οι 85 Βουλευτες του ποτε θα φερουν {αφου πονανε τον τοπο} τα λεφτα τους απο το εξωτερικο ???? Ποσο θα μας κοστισει η τζαμπα μαγκια του Χουντικοαναθρεμενου και των υπολοιπων ????? Απαντηση: ...........Τ Ι Π Ο Τ Α !!!!!!! Εγω παντως δεν λεω απο τωρα τι θα ψηφισω για να μην επηρεασω κανενα!!!!