Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Δ. Γιαννακόπουλος: Επάρκεια φαρμάκων στην ελληνική αγορά – Την Κυριακή λέμε ΟΧΙ στους δανειστές


Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία κάνει τα πάντα ώστε να υπάρχει επάρκεια φαρμάκων στην αγορά, υποστήριξε ο διευθύνων σύμβουλος της Βιανέξ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μιλώντας σε εκδήλωση βράβευσης εταιρειών «The Diamonds of the Greek Economy 2015».

«Παρά τις δυσκολίες, η ελληνική φαρμακοβιομηχανία στέκεται υπεύθυνα στο πλευρό των πολιτών, συνεχίζει να παραδίδει στο 100% τις παραγγελίες, ακόμα και με πίστωση, για να υπάρχει επάρκεια φαρμάκων στην αγορά» υποστήριξε ο κ. Γιαννακόπουλος.
Όσον αφορά το δημοψήφισμα, υποστήριξε ότι «μπροστά μας έχουμε ένα πολύ σημαντικό δημοψήφισμα, που πρέπει να γίνει ευκαιρία, για να εκφράσουμε την καταδίκη μας στα μνημόνια διαρκείας των δανειστών». Τασσόμενος υπέρ του «όχι», εξήγησε ότι οι δανειστές «προκάλεσαν το κλείσιμο των τραπεζών, για να εκβιάσουν έναν ολόκληρο λαό, που τόλμησε να πει όχι στη σκληρή λιτότητα».
«Μετά από την παταγώδη αποτυχία να ελέγξουν τη φαρμακευτική δαπάνη, ζητούν και νέες μειώσεις σε εξευτελιστικά πλέον επίπεδα. Ζητούν τιμές χαμηλότερες από τη Βουλγαρία» συμπλήρωσε, καλώντας τον ελληνικό λαό να ψηφίσει «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής.
Κουτί Πανδώρας
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΤΣΆ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι γιατί τον έπιασε ο πόνος. Απλά με τα μέτρα των θεσμών απελευθερώνεται το μονοπώλιο στα φάρμακα με γενόσημα κτλ και θα χάσει πολλά ο Γιαννακόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΚΑΙ ΆΔΙΚΟ!ΊΣΩΣ ΕΜΕΊΣ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΛΊΓΟ ΠΑΡΑΠΆΝΩ "ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΊ".