Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ: ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ με Αξιοπρέπεια



ΔΕΛΦΟΙ 3-7-2015
Δημοτική Παράταξη του Δήμου ΔΕΛΦΩΝ
«ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ  ΟΧΙ  με Αξιοπρέπεια
Για την Δημοκρατία Για μια Ελεύθερη ΕΛΛΑΔΑ
   Δημότισσες & Δημότες του Δήμου ΔΕΛΦΩΝ
    Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πέντε (5) χρόνια έχει στενάξει στην κυριολεξία κάτω από την Γερμανική μπότα των Φούχτελ & Ράιχενμπαχ. Οι πολιτικές των Μνημονίων σκοπό είχαν και έχουν να διαλύσουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα και να την καταστήσουν Υπηρεσία Ταξινόμησης των παραπόνων του Πολίτη. Μείωσαν τον ΚΑΠ πάνω από 60%, απαγόρευσαν τις προσλήψεις προσωπικού ενώ ταυτόχρονα την φόρτωσαν νέες αρμοδιότητες. Επέβαλαν στραγγαλιστικό οικονομικό έλεγχο με το Παρατηρητήριο, διέλυσαν κάθε δημοτική κοινωνική παροχή όπως Παιδικοί Σταθμοί και Βοήθεια στο σπίτι. Σκοπός των Μνημονιακών Κυβερνήσεων, που λειτούργησαν ως υπαλληλικό προσωπικό της ΕΚΤ, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, ήταν να καταστήσουν και καταντήσουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μηχανισμό είσπραξης τελών και φόρων για το Δημόσιο. Φρόντισαν  μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, να περάσουν και να εφαρμόσουν όλες τις αντιλαϊκές πολιτικές, ώστε να μην επωμιστούν οι ίδιες το πολιτικό κόστος.
-Το Δημοψήφισμα που για 1η φορά εντός στην Ε.Ε., διενεργείται στην Πατρίδα μας, αφορά ακριβώς αυτές τις πολιτικές που έσφιξαν την θηλιά γύρω από τον λαιμό της Ελλάδας.
-Το Δημοψήφισμα βάζει ως ερώτημα αν θέλουμε να συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε τα μέτρα αυτά (ΝΑΙ), ή αν αντιτιθέμεθα (ΟΧΙ). Αυτό είναι το ερώτημα και κανένα άλλο.
-Το Δημοψήφισμα οδήγησε στο να πέσουν οι μάσκες από πολλούς «Αυτοδιοικητικούς». Με την δηλωμένη στάση τους υπέρ του ΝΑΙ, απέδειξαν πως δεν τους ενδιαφέρει η Αυτοδιοίκηση. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να υπηρετήσουν πιστά τα Αφεντικά τους, πολιτικά & οικονομικά. Ξεχνώντας όσα έχει τραβήξει ο τόπος και η Αυτοδιοίκηση. Παραμερίζοντας το Αυτοδιοίκητο για το οποίο «χτυπιόντουσαν» εσχάτως, όταν η Κυβέρνηση με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δέσμευσε τα αποθεματικά των Δήμων.
Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν; Αφού σήμερα δηλώνουν υπέρ του ΝΑΙ, δηλαδή πληρώστε τους Δανειστές ανεξαρτήτως κόστους για τους πολίτες, τι τσαμπουνάγανε  πριν 2 μήνες και είχαν βγει στο κλαρί, για το Αυτοδιοίκητο και την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου; Πόσο υποκριτές και αναξιόπιστοι μπορεί να είναι!!!
ΝΑΙ σημαίνει: Προδιαγεγραμμένη μείωση μισθών και συντάξεων, απολύσεις. Κλείσιμο του Νοσοκομείου και των Κ.Υ. Οι ηλικιωμένοι χωρίς Βοήθεια στο Σπίτι. Τα μικρά παιδιά χωρίς Βρεφονηπιακούς σταθμούς. Οι εργαζόμενοι να χάνουν την δουλειά τους ή να δουλεύουν σαν σκλάβοι, μέσα στην ίδια τους την χώρα. Οι Έμποροι και οι Επαγγελματίες να προσπαθούν να πάρουν ανάσα μέσα στο ασφυκτικό περιβάλλον μιας αγοράς χωρίς κανόνες που έστησαν οι Δανειστές. Είναι πράγματι κατάντια. Άλλα να Λες και άλλα να Κάνεις.                                                           
Είναι κατάντια, γιατί οι Αυτοδιοικητικοί είναι οι άμεσοι εκπρόσωποι των πολιτών, είναι αυτοί που καλούνται να μεταφέρουν τα αιτήματά τους, να παλέψουν για την λύση των προβλημάτων, να δουλέψουν για την ομαλή ζωή της καθημερινότητας του Πολίτη.
Πως πιστεύουν πως θα παντρέψουν το ΝΑΙ, προσφέροντας ταυτόχρονα μια Αξιοπρεπή και Αξιοβίωτη Ζωή για τον Πολίτη;
Είναι οδυνηρό οι εκπρόσωποι του τόπου, στην δύσκολη ώρα της μάχης να συντάσσονται με τον εχθρό εναντίον της Αυτοδιοίκησης και κυρίως των ευπαθών ομάδων της κοινωνίας.
Οι «ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» πιστοί αμετάκλητα με τρόπο θετικό στον θεσμό της Αυτοδιοίκησης, καλούμε όλους τους δημότες του Δήμου Δελφών να ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΧΙ στο δημοψήφισμα.
Ψηφίζω ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα σημαίνει: ΝΑΙ στην Δημοκρατία, στην Αυτοδιοίκηση, στην Αυτοδιάθεση του Λαού μας, στην Ανεξαρτησία της Πατρίδας μας, σε μια Ελεύθερη Αυτοκυβέρνητη Ελλάδα.
Στις 5-7-2015 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ
στην πρόταση των Δανειστών.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν.
Δημοτική Κίνηση Πολιτών Δήμου ΔΕΛΦΩΝ
ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καληνύχτα σας κε Μέγγο. Με αυτά τα μυαλά που έχετε μας φέρατε εδώ.