Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΤΣΙΡΚΟ! - Άρχισαν τα όργανα στη ΝΔ - Δείτε ποιος δήλωσε πρώτος ενδιαφέρον για την καρέκλα του Σαμαρά



«Ο μεγάλος χώρος της πατριωτικής, δημοκρατικής και δημιουργικής παράταξης δεν κατάφερε να πείσει και κυρίως δεν κατάφερε να παρουσιάσει πειστική πρόταση. Οφείλουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την ανάταξη του», η δήλωση του επίδοξου δελφίνου.

Έτοιμος να αναλάβει «πρωτοβουλίες για την ανάταξη του μεγάλου χώρου της πατριωτικής, δημοκρατικής και δημιουργικής παράταξης», όπως δήλωση, εμφανίζεται ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος.
Όπως τόνισε ο Πέτρος Τατούλης: «Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν μπορεί κανένας να το αμφισβητήσει και αποτελεί μια ιστορική απόφαση, την οποία ο πρωθυπουργός οφείλει να αξιοποιήσει στην κατεύθυνση που ο ίδιος έχει προσδιορίσει. Ως μοχλό πίεσης, δηλαδή, για μια καλύτερη συνολική συμφωνία που θα εξασφαλίζει επόμενη ημέρα για την χώρα αυστηρά εντός του ευρωπαϊκού οικοδομήματος».
Όλα θα γίνουν «προτάσσοντας πάντοτε το συμφέρον της χώρας και το καλύτερο αύριο των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Σε αυτήν την διεκδίκηση βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή», δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: