Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Αλέξη, κλείσε τις εταιρείες δημοσκοπήσεων. Εχουν κάνει τεράστια ζημιά στην πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας.

Εχουν κάνει τεράστια ζημιά στην πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας.
Στην περίπτωση που λειτουργούσε στοιχειωδώς το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, θα έπρεπε να έχουν ήδη συλληφθεί και να λογοδοτούν, με τη διαδικασία του αυτόφωρου στη Δικαιοσύνη, οι ιδιοκτήτες των εταιρειών που διενεργούν δημοσκοπήσεις και οι οποίες εμφανίζουν ως αποτελέσματα αυτά που παραγγέλνουν οι πελάτες, εξαπατώντας το λαό στην εναγώνια προσπάθεια κάποιων απατεώνων να χειραγωγήσουν τις πολιτικές εξελίξεις.

Οι εταιρείες αυτές που θησαύρισαν από κρατικά συμβόλαια, αποτελούν παράπλευρες και συγκαλυμμένες πολλές φορές δραστηριότητες των λεγόμενων νταβατζήδων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Όταν οι ιδιοκτήτες των χρεοκοπημένων καναλιών επιδιώκουν να χειραγωγήσουν αποφάσεις και να προκαλέσουν πολιτικές εξελίξεις, επιστρατεύουν τους γνωστούς αυτούς κυρίους που δηλώνουν «δημοσκόποι» και προβάλουν τα στημένα γκάλοπ τους, εξαπατώντας τον κόσμο, προκειμένου να διαμορφώσουν την κατάλληλη υποδομή για να περάσουν νομοσχέδια οικονομικού ενδιαφέροντος ή άλλες αποφάσεις που συνδέονται με τη διαπλοκή και κυρίως να χειραγωγούν κάθε φορά όλα τα εκλογικά αποτελέσματα.

Η τελευταία αθλιότητα των απατεώνων που εμφανίζονται ως δημοσκόποι συντελέστηκε με τα γκάλοπ για το δημοψήφισμα. Ευρισκόμενοι προφανώς σε διατεταγμένη υπηρεσία που προφανώς πληρώθηκε ακριβά εμφάνιζαν για μια εβδομάδα γκάλοπ – μαϊμού δίνοντας καθαρό προβάδισμα στο «ΝΑΙ». Βέβαια δεν χρειάζονταν να είναι κανείς δημοσκόπος για να διαπιστώσει ότι το «ΟΧΙ» σάρωνε σε ολόκληρη την Ελλάδα, ούτε πιστεύει κανείς ότι αυτοί που διενεργούσαν τα γκάλοπ είναι τόσο ηλίθιοι και έβγαζαν αυτά τα ψεύτικα αποτελέσματα.

Απλά για μια ακόμα φορά οι δημοσκόποι, είχαν αναλάβει να χειραγωγήσουν την απόφαση του κόσμου να ψηφίσει ΟΧΙ με τα ψεύτικα γκάλοπ. Το μαύρο συμβόλαιο εκτελέστηκε μέχρι την ώρα που έκλεισαν οι κάλπες, αφού τα αποτελέσματα που δημοσιοποιούσαν εμφάνιζαν μπροστά το «ΝΑΙ». Μόνο με το κλείσιμο της κάλπης και για λόγους προσχηματισμούς εμφάνισαν ένα μικρό προβάδισμα του «ΟΧΙ». Αυτό έγινε για να συγκαλύψουν τη μεγάλη απάτη που είχαν διαπράξει και να δικαιολογηθούν απέναντι στον κόσμο που τους θεωρεί πλέον ηλίθιους, βλάκες και απατεώνες. Πάντως οι εταιρείες που συμμετείχαν στη μεγάλη απάτη θα πρέπει να βάλουν αμέσως λουκέτο ενώ τα «νούμερα» που εμφανίζονται ως δημοσκόποι θα πρέπει να εξαφανιστούν απ’ την Ελλάδα.

Γιατί αν δεν μπορεί κάποιος να καταγράψει μια διαφορά 22 μονάδων σε ένα δημοψήφισμα, τότε είναι ή ηλίθιος οπότε θα πρέπει να του αφαιρεθεί η άδεια και να πάει στη λαχαναγορά να βρει δουλειά ή απατεώνας οπότε και πάλι θα πρέπει να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη και να μην ξανακάνει μετρήσεις και να εξαπατά την κοινή γνώμη. Η μαφία των δημοσκόπων που δουλεύει για τους νταβατζήδες αλλά πληρώνεται απ’ το δημόσιο κορβανά με κάτι περίεργα συμβόλαια για δήθεν έρευνες θα πρέπει να τσακιστεί.

zoomblog.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια: