Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΣΟΚ στις Σερρες!!! – Ο Κωστάκης μίλησε! ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ τον έγραψαν εκεί που έπρεπε...

Στο γήπεδο με τα παιδιά του ο Καραμανλής!


-(γραμμένο από έναν υπερήφανο Σερραίο)-

 Τόσα χρόνια δεν ένιωσε καμία ανάγκη να μιλήσει. Ούτε όταν μπαίναμε στα μνημόνια, ούτε όταν αυτοκτονούσαν οι συμπολίτες μας, ούτε όταν έκλεβαν τα λεφτά μας από τα Ταμεία στα κρυφά, ούτε όταν κατέλυαν τη Δημοκρατία, κάνοντας όργια στη Βουλή και εκτός αυτής!!!
 
Όμως, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει, τώρα που τον πίεσαν οι φίλοι του!!! Να βγει και να υποστηρίξει το ΝΑΙ! Την πρόταση των δανειστών!

Ο κύριος Κωστάκης κλήθηκε να επιλέξει και επέλεξε. Και πήγε με το παλιό και το διεφθαρμένο. Εκεί που ανήκε. Και νόμιζε ότι οι Σερραίοι θα τον ακολουθούσαν. Γιατί ο νομός των Σερρών ήταν και παραμένει το διαχρονικό κάστρο της ΝΔ! Ετσι πίστευαν αυτοί που τον έβαλαν να γυρίσει βίντεο, και να αφήσει τις ταβέρνες (μέσα στο κατακαλόκαιρο)!

Και, όμως, οι Σερραίοι μίλησαν!!!

Και στο 77,35% της ενσωμάτωσης των εκλογικών κέντρων στην Περιφέρεια των Σερρών, το ΟΧΙ προηγείται!!! Μέσα στις Σέρρες!!! 7 μονάδες μπροστά είναι το ΟΧΙ!!!

Ο Κωστάκης μάς είπε ότι πρέπει να διαλέξουμε την υποταγή. Και οι Σερραίοι του απάντησαν όπως του έπρεπε!!!

Τον έγραψαν εκεί που έγραψαν και οι Κερκυραίοι τον Ρουβά! Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, για να το πούμε ευγενικά...

Και μετά από όλα αυτά, μπορώ να το πω ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ μπορώ, μέσα από το site της Αντίστασης:

«Είμαι και εγώ ένας υπερήφανος Σερραίος του ΟΧΙ!!! Υπερήφανος για την πατρίδα μου!!! Υπερήφανος για αυτόν το λαό, που μπροστά στο δίλημμα «Αντίσταση ή Υποταγή» επέλεξε ΦΥΣΙΚΑτην αξιοπρέπεια!!! Πέρα από χρώματα και κόμματα. Πέρα από Βούδες και καθοδηγητές! Ακούς Κωστάκη; Αλήθεια, εσύ σήμερα πώς νιώθεις; Ούτε που μας νοιάζει, για την ακρίβεια. Όπως έστρωσες, να κοιμηθείς, που λέει και ο λαός...»

ΜΑΝΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: