Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Ο Βουλευτής Φωκίδας κος Ηλίας Κωστοπαναγιώτου για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος


ΔΗΛΩΣΗ

Στην ύψιστη  λειτουργία της άμεσης δημοκρατίας ο λαός έδωσε την απόφασή του.
Με εντιμότητα και διαφάνεια θα διαχειριστούμε την εντολή του.
O Βουλευτής Φωκίδας
Ηλίας Κωστοπαναγιώτου

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Εσύ Κε Βουλευτά φρόντισε να διαχειριστείς την Εντολή που πήρες τον Ιανουάριο για τα Προβλήματα της Φωκίδος και 'Ασε την Διαχείριση του ΟΧΙ στον Τσίπρα.
Από 'σένα δεν έχουμε δεί ακόμη τίποτε γιά τα τοπικά θέματα,ούτε καν την κοινοποίησή τους στην κεντρική εξουσία.Ήσουν πολύ καλός γιατρός από ότι έμαθα αλλά η΄Πολιτική και τα ΚΟΙΝΑ απαιτού άλλες Δεξιότητες.

Ανώνυμος είπε...

Κε Βουλευτά, πολύ σωστά ο 10:42 έχοντας πλήρη άγνοια των πεπραγμένων σας πιστέυει ότι πιστεύει. Δυστυχώς στην δημοκρατία, δεν αρκει να είσαι αλλά πρέπει και να φαίνεσαι περισότερο απο το πόσο φαίνονται αυτοί που θέλουν να σε κρύψουν. Βεβαίως και το να αφήνεις την ουσία και να ασχολείσε με την εικόνα σου στα ΜΜΕ , όταν αυτά είναι ταγμένα να σε θάψουν τελικά, το χατήρι τους κάνεις.Δυστυχώς αντικειμενικά ΜΜΕ δεν έχουμε γενικά και ειδικά οπότε σκεφτείτε λίγο ιατρικά το θέμα μήπως βγεί απο εκεί κάποιο συμπέρασμα. Τί τον κάνετε τον καρκίνο Κε Γιατρέ όταν δεν αντιμετωπίζεται με χάπια και ακτινοβολίες; Μήπως η επόμενη κίνηση για την Ελλάδα να είναι η αφαίρεσή του;