Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Τα νέα του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ



Το Δ.Σ του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ καλωσορίζει στους κόλπους του τον νέο προπονητή Κώστα Λίβα στον οποίο εύχεται καλή δύναμη και επιτυχίες για την ομάδα μας.

*(ο Κώστας Λίβας ήταν βοηθός προπονητή με τον Μιχάλη Κασσάπη στον Φωκικό το 2009 και κύριος προπονητής μετά την αποχώρηση του Κασσάπη το 2010 σε μιά καλή πραγματικά χρονιά για την ομάδα της Άμφισσας )

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τον φίλαθο κόσμο της πόλης μας ότι απο την ερχόμενη αγωνιστική χρόνια θα ενίσχυση την προσπάθεια της Ομάδος μας ο νεαρός πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής Θάνος Γιάννης που ανήκε στην ομάδα του Π.Α.Ο Ρούφ αγωνιζόμενος κατά το δεύτερο ήμισυ της περσινής χρόνιας στην ομάδα της Ένωσης Άσπρα Σπίτια αφήνοντας της καλύτερες των εντυπώσεων.
Η προσθήκη αυτή καλύφθηκε εξ´ ολοκλήρου απο τον κ.Πετρόπουλο Θάνο γεγονός που μετουσιώνει την δέσμευση του για την ενίσχυση της Ομάδας μας.
Το Δ.Σ.του Α.Σ. ΑΣΡΗΡ ΙΤΕΑΣ ευχαριστεί τον κ. Πετρόπουλο για την προσφορά του και εύχεται στο νέο μέλος της Ομάδος μας κ.Θάνο Γιάννη ότι καλύτερο σε ατομικό και Ομαδικό επίπεδο.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.


Παράλληλα ενημερωθήκαμε πως:
 Ο σύλλογος κάνει προσπάθεια σύστασης ακαδημιών για τους νέους & νέες του τόπου μας καθώς και ότι έχει προβεί σε ανανέωση τουλάχιστον 6 ποδοσφαιριστών.
Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα το ΔΣ την ομάδας μας είχε συνάντηση σε καλό κλίμα με τον Δήμαρχο Δελφών



Άλλη μία ευχάριστη έκπληξη από το νέο ΔΣ είναι ότι παρατηρήσουμε μία εξωστρέφεια που δεν την είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, είναι πράγματι  ένας έξυπνος τρόπος  για να ξαναφέρει τον κόσμος κοντά στην ομάδα της Ιτέας αλλά και να διατηρήσει  μία διαύγεια στις κινήσεις του συλλόγου μας…   καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: