Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

ΈΞΑΛΛΗ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ!! «ΝΙΚΟ ΞΥΠΝΑ, ΞΥΠΝΑ ΜΑΣ ΧΑΚΑΡΑΝ ΤΟ SITE ΜΑΣ»!! ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!! ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ..


«Οι ώρες είναι πολύ κρίσιμες για τον τόπο και οι δημοσιογράφοι...

του Newsit.gr το γνωρίζουν καλά και καθημερινά προσπαθούν να ενημερώνουν τον ελληνικό λαό με συνέπεια και σοβαρότητα» είναι η απάντηση της ιστοσελίδας προς τους χάκερς που χθες έφεραν τα πάνω κάτω! Οι δεύτεροι είχαν άλλη άποψη για την αντικειμενικότητα της ενημερωτικής ιστοσελίδας, και έτσι, γύρω στις 00:30 και για περίπου μιάμιση ώρα επικράτησε πανικός στα γραφεία της ιστοσελίδας!

Οι χάκερς, έφτασαν μάλιστα στο σημείο να ειρωνευτούν ευθέως τον διαχειριστή του σαιτ, ταυτίζοντας τον με τον Πρώην πρωθυπουργό!!!

Για αρκετή ώρα το μόνο που εμφανιζόταν στην κεντρική σελίδα, ήταν μια φωτογραφία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, συνοδευόμενη από την ακόλουθη λεζάντα.



Η φωτογραφία με τον Σαμαρά βέβαια, μετά την αποκατάσταση της επίθεσης αφαιρέθηκε αμέσως….θα λέγαμε εξαφανίστηκε!

Ούτε καν στο ρεπορτάζ του σαιτ για την επίθεση δεν την βρήκαμε…



Όπως διαβάζουμε:

“Θύμα” χάκερς επεσε το Newsit.gr, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες του δημοψηφίσματος. Για αρκετή ώρα το μόνο που εμφανιζόταν στην κεντρική σελίδα του σάιτ, ήταν μια φωτογραφία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, συνοδευόμενη από μια κακόγουστη λεζάντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επίθεση δέχθηκε το πρωί και το iskra.gr, της Αριστερής Πλατφόρμας και άλλες ιστοσελίδες.
Οι ώρες είναι πολύ κρίσιμες για τον τόπο και οι δημοσιογράφοι του Newsit.gr το γνωρίζουν καλά και καθημερινά προσπαθούν να ενημερώνουν τον ελληνικό λαό με συνέπεια και σοβαρότητα.
Μεχρι στιγμής κανείς δεν εχει αναλάβει την ευθύνη για την πράξη αυτή

zoomblog.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια: