Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Πρωτοφανής διασυρμός για τη ΝΔ: Έβγαλε ανακοινωση στήριξης του Παπασταύρου!!

ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΘΕ ΑΔΗΛΩΤΗ ΚΑΙ «ΒΡΩΜΙΚΗ» ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Με χυδαία ψεύδη και απύθμενο θράσος, η ΝΔ, ναι καλά διαβάσατε, ΕΠΙΣΗΜΩΣ η ΝΔ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία παίρνει το μέρος του Παπασταύρου μιλώντας για «συκοφαντίες»!

Έχουν μαλιστα το θράσος να επικαλούνται την κατάπτυστη έρευνα του ΣΔΟΕ που έγινε πέντε ημέρες πριν τις εκλογές με σκοπιμότητα να μπει η υπόθεση στο αρχείο πριν πέσει το καθεστώς Σαμαρά! Την έκθεση που υπέγραψε μόνον ένας «ελεγκτής» ενώ ο έτερος αρνήθηκε να υπογράψει άνευ παρατηρήσεων!

Στη συνέχεια μάλιστα επιχειρήθηκε πάλι η συγκαλυψη αλλά αυτή την φορά ήταν δύο οι ελεγκτές που κράτησαν επιφυλάξεις απέναντι στον «πρόθυμο» που επέμενε να κλείσει η υπόθεση. Αυτό ακριβώς οδήγησε στην παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα. Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό, αλλά οι συνέπειες που θα είχε η επιχειρούμενη συγκάλυψη:

Κάθε φοροφυγάς, πρεζέμπορος, δουλέμπορος, εγκληματίας με μαύρο χρήμα, θα χρειαζόταν απλώς έναν πλούσιο φίλο και θα γλίτωνε! Έναν πλούσιο φίλο που θα διαβεβαίωνε ότι ο μαύρος λογαριασμός είναι δικά του λεφτά και ο εγκληματίας απλώς του τα φύλαγε. Μιλάμε για την διάλυση όλου του κώδικα ποινικής δικονομίας. Και την κάνει ποιός; Επισήμως το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας!!

Εάν ο Παπασταύρου καταδικαστεί όπως πρέπει άλλωστε, τότε θα μιλάμε για εγκληματική οργάνωση.

 http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: