Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Συλλήψεις σε Λιβαδειά , Θήβα , Λαμία και σε άλλες περιοχές της ΣΤΕΡΕΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι ένα (21) άτομα για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
 
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, τη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη δίωξη της παράνομης μετανάστευσης και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο (01/02-09-2015), συνολικά είκοσι ένα (21) άτομα και συγκεκριμένα:
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για διάπραξη κλοπών. Συγκεκριμένα:
  • Στην πρώτη περίπτωση, δράστης αφαίρεσε από οικία ημεδαπού μεταλλικά αντικείμενα αξίας (40) ευρώ, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι λίγες ημέρες, είχε ομοίως αφαιρέσει από την ίδια οικία, μεταλλικά αντικείμενα και ανταλλακτικά Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, καθώς και διάφορα πλαστικά δοχεία, συνολικής αξίας (2.000) ευρώ περίπου.
  • Στη δεύτερη περίπτωση, δράστης αφαίρεσε από εμπορικό κατάστημα διάφορα είδη ρουχισμού αξίας (80) ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στη κατοχή του κατασχέθηκαν.
Συνελήφθησαν έξι (6) ημεδαποί για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και συγκεκριμένα:
  • (3) άτομα σε περιοχές της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ναρκωτικά δισκία.
  • (1) άτομο στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και ναρκωτικά δισκία.
  • (2) άτομα στη Στυλίδα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, διότι βρέθηκαν να κατέχουν από κοινού και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και (90) ναρκωτικά δισκία.
Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί και συγκεκριμένα:
  • Ένας στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς το Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο όπλο.
  • Ένας στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς το Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς και ένας στην Αιδηψό Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιδηψού, για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων. Κατασχέθηκαν κατά περίπτωση, ένα μαχαίρι, ένα στιλέτο, ένα στειλιάρι με αιχμηρή άκρη κ.α.
Συνελήφθησαν έξι (6) αλλοδαποί και συγκεκριμένα, τρεις σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και τρεις στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας & του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
Συνελήφθησαν ένας ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς και ένας αλλοδαπός στο Αλιβέρι Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση.
Τέλος, συνελήφθη ημεδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για επαιτεία.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

 http://e-hani.blogspot.com/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο για ολα αυτα αλλα δεν ειδαμε να γραψουν και κανα μηχανακι στην Ιτια που εχει γινει η ζωη μας ΚΟΛΑΣΗ.Χωρις πινακιδες ακομα κι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ χωρις διπλωματα και φυσικα χωρις ασφαλεια.Δε βαριεσαι σιγα μην ενοχληθουν ο Λιμεναρχης κ ο Δοιηκητης της Τρχαιας εχουν αραξει και περιμενουν τη συνταξη στα 40.αλλα η υπομονη των κατοικων ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Στην Άμφισσα είναι ακόμη χειρότερα με τις πηραγμένες εξατμήσεις και τα μαρσαρίσματα ακόμα και μπροστά στην ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ και δεν τους κουνάει κανένας γιατι τα παιδιά είναι δικά μας και ο μάστορας που φκιάνει ακόμη πιό φίλος με σπουδαία πρόσωπα τι ψάχνεις έχουν διαλυθεί τα πάντα φτάνει να τρώνε όλοι και να μη μιλάει κανένας