Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ… Και βρώμικος και δεν σηκώνει το τηλέφωνο η κα….



Ούτε για λόγους πολιτικής προστασίας δεν καθαρίστηκε η Άμφισσα - Ανοίγουν τα σχολεία μέσα στα χόρτα και τη βρώμα


Η δυσαρέσκεια των Τοπικών Συμβουλίων και των προέδρων για την καθαριότητα και τη διαχείριση της καθημερινότητας δεν έχει να κάνει με παρατάξεις, καθώς οι τοπικοί σύμβουλοι είναι αυτοί που οι δέκτες της αγανάκτησης των δημοτών.

Αυτούς βλέπουν, αυτοί τα ακούνε καθημερινά. Φυσικά, όταν ο «Χ» πρόεδρος πληρώνει διαρκώς κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται είναι λογικό να μην το αντέχει.Κλασσικό παράδειγμα είναι η περίπτωση της Άμφισσας, η οποία είναι εντελώς παρατημένη. Ακόμη και τα σχολεία δεν καθαρίζονται από χόρτα. Στο τελευταίο τοπικό Συμβούλιο της Άμφισσας συζητούσαν για πάνω από μια ώρα την απόφαση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος να στείλει συνεργεία μετά τις 20 Σεπτεμβρίου.

 Ούτε το καλοκαίρι κόπηκαν τα χόρτα, ούτε τώρα θα κοπούν, ούτε με τα αδέσποτα προωθείται λύση φέρνοντας στα πρόθυρα της νευρικής κρίσης το Τοπικό Συμβούλιο και ειδικά τον πρόεδρο κ. Νίκο Βενετσάνη, ο οποίος έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, αφού χρειάζεται να απολογείται καθημερινά για ζητήματα και αποφάσεις στα οποία δεν έχει καμιά συμμετοχή.

Ο κ. Βενετσάνης είναι ένας ακόμη πρόεδρος που κατ’ επανάληψη έχει σκεφτεί να παραιτηθεί, δεδομένου ότι οι αποφάσεις του ΤΣ αγνοούνται επιδεικτικά από την κεντρική διοίκηση του δήμου, ενώ για τη διαχείριση της καθημερινότητας η κ. Ανδρεοπούλου απαξιεί ακόμη και να σηκώσει το τηλέφωνο στον πρόεδρο του Τοπικού.

orafok.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μωρέ τι εμμονή είναι αυτή που την έχει με την Ανδρεοπουλου.!Μόνο τα capital controls δεν της έχει χρεώσει....