Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Ιτέα : Το χρονικό του προαναγγελθέντος ατυχήματος.




Με αφορμή το ατύχημα και τον τραυματισμό του συμπολίτη μας , μπροστά στο κατάστημά του, επανερχόμαστε στην ανάγκη της σοβαρότερης αντιμετώπισης του κυκλοφοριακού επί της παραλιακής λεωφόρου :

Το ατύχημα είχε προβλεφθεί και απλά ήταν θέμα χρόνου :




Υπάρχουσα κατάσταση :
·       Η αστυνόμευση των αυτοκινήτων για παράνομο παρκάρισμα είναι ελλιπής έως ανύπαρκτη.
·       Ο φωτισμός είναι ανεπαρκής και γίνεται ακόμη χειρότερος τις βροχερές ημέρες.

Προτεινόμενες λύσεις  :
·       Συνεχής αστυνόμευση του χώρου και επιβολή προστίμων στην στροφή μπροστά και απέναντι του ζαχαροπλαστείου «Αρχοντικό».
·       Κατασκευή κυκλικής νησίδας με γκαζόν , στην διασταύρωση των τριών δρόμων , (βλέπε σκαρίφημα) , με υποχρεωτική κυκλική πορεία των οχημάτων και κατάλληλο  φωτισμό ώστε να μη ενοχλούνται από φωτορύπανση οι παρακείμενες κατοικίες ή καταστήματα.




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και το ποιο απλο ρε παιδια κλειστε τη παραλιακη 7-12 τα βραδια του καλοκαιριου κινδυνευουν ολοι οι εργαζομενοι στ παραλιακα μαγαζια τα ποδηλατα και οι πεζοι να γλυτωσουμε κι απ τα σπινιαρισματα και τις σουζες στη παραλια.να και χθες το βραδυ επαγγελματιας που ασχολειται με τα δικικλα περναγε περα δωθε στη παραλιακη κι εσριβε τη Μεταμορφωσεως με ασυλιπτες ταχυτητες και σουζες.Νωριτερα δε συνοδευοταν κι απο αλλες μηχανες μερικες χωρις καν πινακιδες και φωτα και ΝΤΟΠΟΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΜΕΤΗΧΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ Ολοι γνωστοι και πολλακις καταγγελμενοι απο συμπολιτες μας στο Λιμενικο και την Τροχαια

τεχνοκράχτης είπε...

οχι να μην κλείσει ο παραλιακός , θα πεθάνει η αγορά της Ιτέας .... είχε πει κάποιος , κάποια


προφανώς και προτιμά να πεθάνει κάποιος παρά η αγορά .

υ.γ. μια φορά ζώα = για πάντα ζώα

γκαζοφονιάς είπε...

Όλες οι γενιές έχουν κάποιον συμμαθητή που έχει σκοτωθεί σε τροχαίο. Θες οι γεννημένοι το 1970; το 80; το 90;

Βλέπεις κόσμο να πηγαίνει τρικάβαλο τα παιδιά του στο μηχανάκι. Άλλοι πηγαίνουν με 50 χλμ μέσα στην πόλη που περηφανευόμαστε ότι τα παιδιά παίζουν άνετα και χωρίς φόβο.

Μόνο άμα βγει ο Δήμαρχος και ο Διευθυντής της Τροχαίας και πει "Από Δευτέρα όποιος δεν τηρεί τα όρια ταχύτητας, δεν φορά κράνος, ζώνη θα τηρείται ο νόμος χωρίς καμιά υποχώρηση".

Αλλα μετά θα έχουμε τα γνωστά κλάματα σε Δημάρχους, Αστυνομίες ...

- μια φορά ζώα = για πάντα ζώα