Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Παρέλαση Ακαδημίας Taekwondo Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας στον εορτασμό της επετείου της Ναυμαχίας της Αγκάλης,Ιτέα 27 Σεπτεμβρίου 2015.





Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Δελφών για την εξαιρετικά τιμητική πρόσκληση του να συμμετέχει και η Ακαδημία Taekwondo Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας​  σήμερα στις εκδηλώσεις της επετείου της Ναυμαχίας της Αγκάλης στην Ιτέα.Η παρέλαση των αθλητών και των μαθητών στέφθηκε με επιτυχία και η διοργάνωση ήταν εκπληκτική!



14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε μια γιορτή με εθνικό χαρακτήρα δεν είναι απαραίτητες κατά τη διάρκεια της παρέλασης οι "ιαχές" Taekwondo από τους παρελαύνοντες αθλητές...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,ΚΑΡΑΤΕ,ΒΑΡΑΤΕ Κ.Λ.Π ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!ΕΛΕΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχει σκοπο να παιρνει μερος σε παρελαση ιδιωτικο σωματειο ...δεν υπαρχη λογικη.

Ανώνυμος είπε...

Και κυρίως όταν αυτή η συμμετοχή γίνεται για διαφημιστικούς λόγους.

Ανώνυμος είπε...

Απλα τραγικος...την χαρα των παιδιων δεν σκεφτεσαι εκεινη την ωρα??? Αλλα απο συριζαιο τι περιμενεις....

Ανώνυμος είπε...

εχει κανενα λογω να κανει παρελαση ιδιωτικη επιχειριση ...

Ανώνυμος είπε...

εχει κανενα λογω να κανει παρελαση ιδιωτικη επιχειριση ...

Ανώνυμος είπε...

είναι γελοιότητα , γίνεται για διαφημιστικούς λόγους και μόνο....

Ανώνυμος είπε...

Ελικρινα σαν εκπαιδευτικος νοιοθω καθε φορα ντροπη για τις ιαχες και επιτελους αν ολα τα παιδια παρελαυνουν με τους συλλογους κ τις ιδιωτικες σχολες ποιος θα παρελασει με τα σχολεια?

τεχνοκράχτης είπε...

προφανώς και το παραδοσιακό άθλημα του ταεκβοντο δεν πρέπει να λείπει απο καμία εθνική εορτή και παρέλαση .

υ.γ. με το αναλογο αντίτιμο βεβαίως βεβαίως

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να μην παρελάσουν; Πολεμική τέχνη είναι, η παρέλαση δείχνει πυγμή και ηθικό στρατιωτικής πειθαρχίας άρα είναι αλληλένδετα. Θα πάνε στον πόλεμο να τους πλακώσουν στις κλωτσιές.
Αυτό είναι η παρέλαση, αυτό έδωσε η ακαδημία τάε κβο ντο. Πολεμικό ηθικό. Καταργείστε την να τελειώνουμε. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι απόδοσης τιμών στους ήρωες, αλλά έχει κολλήσει το μυαλό σας εκεί. Δεν θα χαθεί καμιά εθνική ταυτότητα χωρίς αυτές.

Ανώνυμος είπε...

τόσο "παραδοσιακό" άθλημα το ταεκβοντο, μ' αυτό ανατραφήκαμε στην Ελλάδα(!!!).... πολεμικό...στρατιωτική πειθαρχία... κραυγές κι η επικεφαλής να σφυρίζει λάθος το βήμα περνώντας από τη μπάντα του πολεμικού ναυτικού...κάτι σε ευαισθησία περιττεύει...στρατιωτάκια τα παιδιά μας, άνθρωποι όμως;;;; Αλήθεια Καρτερία οι άλλοι που παρήλασαν πού είναι; τα παιδιά των σχολείων, οι μπάντες, οι πρόσκοποι, οι σύλλογοι της Ιτέας; ήρθαν κι από αλλού!!!! μονάχα το ταεκβοντό ήταν εκεί;

τεχνοκράχτης είπε...

είπαμε με το ανάλογο αντίτιμο βεβαίως βεβαίως ....

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΑΜΟΥΡΑΙ.ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.