Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΙΤΕΑ... Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΡΙΣΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΓΙΟΥΣΕΦ ΣΤΟ 'ΡΑΚΟΜΕΛΙΟ" ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Κώστα Παρίσση δεν χρειάζονται. Επί 20 χρόνια η πορεία του αποτελεί για την εγχώρια μουσική σκηνή, χαρακτηριστική καταγραφή.
Ενα "υπόγειο ρεύμα" με λυρική διάθεση εκφράζεται μέσα από τα τραγούδια του,αλλά και απο αυτά που γέννησαν οι συνεργασίες του με πολλούς φίλους του,όπως η Μελίνα Κανά, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Χάρης Κατσιμίχας ο Μπάμπης Στόκας κ.α.
Παρέα με την κιθάρα του,σας προσκαλεί σε μια βραδιά κατάνυξης όπου τον πρώτο ρόλο έχουν τα τραγούδια "γυμνά", όπως δημιουργήθηκαν.
Μαζί του ο εξαιρετίκος μουσικός,δεξιοτέχνης του μουσικού πριονιού Νίκος Γιούσεφ επίσης μέλος των υπογείων.
Και ενώ η Ιτεα ετοιμάζεται να φορέσει τα φθινοπωρινά της, το "Ρακομελιό" ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον Κώστα Παρίσση και τον Νίκο Γιούσεφ ( ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ) στον καινουργιο του χώρο στην παραλία . ΣΑΝ ΦΩΣ, με ένα ακουστικό live θα φωτήσουν τον ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ μας, με πολλά και αγαπημένα κομμάτια θα μας παν σε ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. Θα είναι εκεί και η ΡΟΖΑ και η ΜΑΡΙΑ και μια ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ. Ανέβα λοιπόν στο ΤΡΕΝΟ και εσύ, στις 22:00 ακρίβως , και έλα μαζί μας για ένα ταξίδι υπογείως!!! Και επειδή ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΩ ΠΟΛΛΑ, θα σε δω εκεί και το μόνο που θελω να κάνεις είναι ΝΑ ΓΕΛΑΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: