Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Οι κλοπές και οι δολιοφθορές συνεχίζονται στο κλειστό γυμναστήριο Άμφισσας - ΦΩΤΟ

Μεγάλες φθορές στα παράθυρα, κλάπηκαν οι ηλιακοί συλλέκτες από την οροφή του γηπέδου, άφαντο το ηχητικό σύστημα που εγκαταστάθηκε πρόσφατα. - amfissapress.gr

Οι κλοπές συνεχίζονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Άμφισσας "Χριστολιάς Καμπεράκης", πιθανότατα από ΡΟΜΑ που διαμένουν στη γύρω περιοχή, αυτή τη φορά όμως οι ζημιές που προκάλεσαν οι διαρρήκτες είναι αρκετά κοστοβόρες, καθώς εκτός των άλλων κλάπηκαν οι ηλιακοί συλλέκτες στην οροφή που γηπέδου, καθώς και οι κονσόλες και άλλα συστήματα που ηχητικού κεντρικού συστήματος που είχε τοποθετηθεί πρόσφατα.

Παρά τις προσπάθειες του δήμου, και της ομάδας του Μάκαρου για βελτίωση των συνθηκών και καλλωπισμό του κλειστού γυμναστηρίου (έγινε προσπάθεια καθαριότητας του συνόλου του, καθώς και αναμένεται η τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων στις κερκίδες), όπως μπορείτε να δείτε από το φωτογραφικό υλικό απαιτούνται πολλά περισσότερα για να καταστεί εκ νέου πλήρως λειτουργικό και να μπορεί να φιλοξενεί αγώνες αλλά και τα μικρά παιδιά των ακαδημιών των συλλόγων της Άμφισσας.

1. Διάρρηξη των αποδυτηρίων και των αποθηκών του γηπέδου. Σπάσιμο των πορτών, κλοπή του ηχητικού συστήματος του γηπέδου.





2. Σπάσιμο με πέτρες των τζαμιών των παραθύρων του γηπέδου



3. Κλοπή των ηλιακών συλλεκτών του γηπέδου. Πλέον οι αθλητές δεν μπορούν να κάνουν ντους με ζεστό νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: