Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Τρομοκρατική επίθεση κατά του Δημάρχου Δωρίδας Γ.Καπεντζώνη


Έζωσαν με γκαζάκια το σπίτι του στη Γλύφα

Εικόνα αρχείου
 
Θύμα τρομοκρατικής επίθεσης έπεσε ο Δήμαρχος Δωρίδας κ. Γιώργος Καπεντζώνης, καθώς σήμερα περί τις 04:00 τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά στο σπίτι του στη Γλύφα Φωκίδας, η οποία προήλθε από γκαζάκια που είχαν τοποθετήσει άγνωστοι, λίγο νωρίτερα.
 
Να σημειωθεί ότι εντός της οικίας δεν υπήρχε ευτυχώς κανένας, καθώς ο Δήμαρχος με την οικογένειά του διαμένει στη Ναύπακτο, ωστόσο, από τους καπνούς προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές, αν και η φωτιά δεν μπήκε μέσα στο σπίτι.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αυτός που τοποθέτησε τα τέσσερα γκαζάκι μεσαίου μεγέθους ήθελε να προκαλέσει ελεγχόμενες ζημιές, κάτι που συνήθως συμβαίνει σε προειδοποιητικό στάδιο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.
 
Επίσης, δεν θεωρείται τυχαία η ημερομηνία που επιλέχθηκε, ενώ φαίνεται να υπάρχει προσανατολισμός στην έρευνα που ήδη διεξάγεται για να βρεθούν οι ένοχοι.
Ο Δήμαρχος, εμφανώς σοκαρισμένος από την επίθεση εναντίον του, δήλωσε ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ποιος μπορεί να ήθελε να κάνει κακό στον ίδιο και την οικογένειά του.
Ο κ. Καπεντζώνης πάντως, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει μέσα από την εφημερίδα μας την ομάδα ΟΠΚΕ για την άμεση ανταπόκρισή της, το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου, καθώς και την Πυροσβεστική, τονίζοντας ότι χάρη στην έγκαιρη επέμβασή του η φωτιά που ξέσπασε δεν έλαβε μεγάλες διαστάσεις, ώστε να προκαλέσει εκτενέστερες ζημιές.
 
Τέλος να σημειώσουμε ότι η Αστυνομία έχει υποχρέωση να εντοπίσει τους δράστες και μάλιστα άμεσα, καθώς δεν μπορεί η πολιτική να ασκείται με εμπρησμούς και επιθέσεις, ούτε και να υπονομεύεται η Δημοκρατία με αυτό τον τρόπο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: