Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Εύκολες νίκες για Αστέρα και Κρισσαίο στη β΄ φάση του κυπέλλου (photos - video)




Οι Αστέρας Ιτέας και Κρισσαίος Χρισσού είναι οι δύο πρώτες ομάδες που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣ Φωκίδας.

Ο Αστέρας συνάντησε κάποια αντίσταση μόλις για μισό ημίχρονο από τον Αμφισσαϊκό στο κατ' ευφημισμόν ντέρμπι της ημέρας. Με τρία γκολ στο πρώτο μέρος και άλλα τέσσερα στην επανάληψη ξεπέρασε και αυτό το εμπόδιο με 7-1. Ο αγώνας ήταν μονόλογος των γηπεδούχων, που απέδειξαν ότι φέτος θα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Φωκίδας. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν μειώνοντας στα μισά του πρώτου μέρους, αλλά το μόνο που είχαν να επιδείξουν από εκεί και πέρα ήταν ένα καλό σουτ μέσα από την περιοχή πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου και τίποτα άλλο. Οι παίκτες του Αστέρα πέρα από τα επτά γκολ απώλεσαν και άλλες ευκαιρίες, χάνοντας μάλιστα και πέναλτι.
Δείτε φωτογραφίες και video από τον Νίκο Αβραμίκο.

Στο άλλο παιχνίδι δεν χωρά καμία κριτική αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν γνωστή και το τελικό αποτέλεσμα απολύτως φυσιολογικό. Οι γηπεδούχοι καθάρισαν από νωρίς την υπόθεση πρόκριση ολοκληρώνοντας το ημίχρονο στο 4-0 και χωρίς να ανεβάσουν ιδιαίτερα ρυθμούς στην επανάληψη πέτυχαν ακόμη τρία τέρματα.

Τα σημερινά αποτελέσματα:

Αστέρας Ιτέας - Αμφισσαϊκός 2006 7-1 (3-1)
Κρισσαίος Χρισσού - Τολοφώνα Ερατεινή 7-0 (4-0)

Ο β΄ κύκλος του κυπέλλου συνεχίζεται αύριο με το παιχνίδι Απόλλων Ευπαλίου - Ακαδημία 94 στο γήπεδο των Μαλαμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια: