Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Κρητικός αγρότης και ISIS

pao


Ρεζίλι σε όλη την Ευρώπη έγινε για μια ακόμα φορά η Ελλάδα, αφού στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν ξέρουν από πού θα τους έρθει ο επόμενος τζιχαντοχίπστερ...ζωσμένος με εκρηκτικά και στην Ελλάδα ασχολούμαστε ακόμα με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ο αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό ματαιώθηκε επειδή οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τα έσπασαν όλα, σε αντίδραση στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας που ψήφισε η κυβέρνηση Τσίπρα.
Ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ήταν και ο Κρητικός αγρότης, ο οποίος δήλωσε πως η επανάσταση θα ξεκινήσει από τα γήπεδα και τις στάνες.


Σε ανακοίνωσή τους, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναφέρουν πως έκαναν καλοκαιρινό το γήπεδο της Λεωφόρου, αφενός για να διαμαρτυρηθούν επειδή είναι ακόμα καλοκαίρι, και αφετέρου επειδή ήθελαν να δείξουν σε αυτούς που θα πάνε τα ΜΑΤ της Πρώτη-Δεύτερη Φορά Αριστερά να τους κατασχέσουν τα σπίτια πως πρέπει να τα καταστρέψουν ολοσχερώς πριν τα εγκαταλείψουν, ώστε να πρέπει να πληρώσουν οι τράπεζες για την αποκατάσταση των ζημιών και να βαρέσουν κανόνι.

Βέβαια, ακόμα κι αν οι δανειολήπτες καταστρέψουν τα σπίτια τους πριν την κατάσχεση, πάλι εμείς θα πληρώσουμε τις επισκευές –και όχι οι Τράπεζες-, αφού είναι ολοφάνερο πια πως ο μόνος λόγος που μας επιτρέπουν να ζούμε ακόμα είναι για να πληρώνουμε τα χρέη που έχουν οι Τράπεζες.

 
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, δήλωσε πως σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την Ελλάδα αλλά και από τον πλανήτη.


Ο κ. Αλαφούζος είπε ακόμα πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και κάλεσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να περάσουν στις τάξεις του ISIS και να ξεκινήσουν τζιχάντ κατά των Ολυμπιακών.
Σε ανακοίνωσή του, το ISIS αναφέρει πως αδυνατεί να χτυπήσει στην Ελλάδα, επειδή οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού είναι ανίκητοι, ενώ συμπληρώνει πως δεν υπάρχει και λόγος να χτυπήσει στην Ελλάδα, αφού οι Έλληνες την καταστρέφουν μια χαρά και μόνοι τους.


Στην υπόλοιπη Ευρώπη, η είδηση με τα στιγμιότυπα από το γήπεδο της Λεωφόρου έπαιξε ως η ευχάριστη είδηση της ημέρας, αφού εκεί περιμένουν από στιγμή σε στιγμή τους τζιχαντιστές του ISIS να σκάσουν μύτη και να κάνουν όλη την Ευρώπη Κούγκι. 


http://pitsirikos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια: