Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΖΑΜΙΑ 2016 για τον Δ. ΔΕΛΦΩΝ. (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)




Παραδοσιακός – Σύγχρονος - Λαογραφικός
Μια νέα ενότητα παρουσιάζουμε φέτος στο ΚΑΡΤΕΡΙΑ . Ένα ετήσιο ημερολόγιο που περιλαμβάνει πληροφορίες για αστρονομικά, μετεωρολογικά, γεωργικά κ.ά. φαινόμενα καθώς και προβλέψεις από τον διάσημο αστρολόγο  Μύρκα για το τί θα γίνει στον τόπο που ζούμε, στον Δήμο Δελφών και γενικότερα στον Γαλαξία μας.
  Ένθετα για φέτος θα έχουμε και : Ξεματιάσματα αλλά και τρόπους για φυσική θεραπεία για πανάδες και μυρμηγκιές καθώς και αφιέρωμα  στις Αγίες Όλγα και Κωνσταντία η Αράβισσα.
Παράλληλα θα μπορείτε να ερμηνεύσετε τα όνειρά σας διαβάζοντας την σχετική θεματική ενότητα Ονειροκρίτης επιλέγοντας από τον αλφαβητικό κατάλογο ονείρων.
Ο Καζαμίας μας θα ενημερώνεται συνεχώς με νέες παραιτήσεις Δημοτικών Συμβούλων, εκβάσεις δικών στο Αλαφόκαστρο, σύμβολα ονείρων, παιχνίδια, χασισοφυτίες,εμποροπανήγυρη στην Κίρρα  κλπ.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Ο Δήμαρχος μας αποφασίζει, όπως ο  Απόστολος Γκλέτσος, να  βουτήξει για τον σταυρό στην παραλία της Ιτέας παρέα με τέσσερις φιλαρμονικές. Την ώρα που βουτάει όμως μία ακτίνα από  το σόου με τα λέιζερ τον χτυπάει στο πρόσωπο και χάνει τον σταυρό (καθώς ήταν ο μόνος που βούτηξε γιατί όλοι οι άλλοι περιμένουν διορισμό με κανένα πεντάμηνο πρόγραμμα και δεν ήθελαν να του πάνε  κόντρα).
Σοκαρισμένος ο  Τέντ παραιτείται από πρόεδρος και καταγγέλλει την Διεύθυνση Περιβάλλοντος καθώς τα νερά στην θάλασσα  ήταν θολά και ο πυθμένας μέσα στην σκόνη . 
«Φταίει ο Βιολογικός καθαρισμός της Ιτέας» δηλώνει η αντιπολίτευση. 
Τελικά τον βρήκαν οι δύτες από τον ΚΡΙΣΣΑΙΟ οπότε η πόλη μας γλιτώνει από 1 χρόνο γκαντεμιά.

Η επίσημη ανακοίνωση από τον Δήμο για την παραίτηση του Προέδρου την Ιτέας ήταν πως δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον θάνατο του παιδικού του φίλου, από τις γειτονιές ακόμα του New Jersey, εκεί απέναντι από την εκκλησία του Άγιου Σώστη στην Αστόρια, του 70χρόνου τραγουδιστή των Motorhead, Lemmy  
Εδώ τους βλέπουμε μαζί σε μία φωτογραφία στην ποτοαπαγόρευση . 
(Ο Τέντ αριστερά ο Lemmy με τιράντες )


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
σύντομα κοντά σας....



Μύρκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: