Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Ιτέα : Με επιτυχία η χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση του γηροκομείου (φωτό)






Μετά το πέρας της σημαντικής χριστουγεννιάτικης και παράλληλα φιλανθρωπικής εκδήλωσης του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ιτέας στις 18 & 19 Δεκεμβρίου "Ένα παιχνίδι ... ένα χαμόγελο", είμαστε σε θέση να πούμε ότι οι σκοποί που τέθηκαν εξ αρχής επιτεύχθηκαν στο σύνολό τους.  

Συγκεντρώθηκαν σημαντικά είδη ανάγκης για τα παιδιά των προσφύγων, έγινε ένα μεγάλο “άνοιγμα” του Ιδρύματος προς την κοινότητα, υπήρξε έντονη επισκεψιμότητα και αλληλεπίδραση των μικρών και μεγάλων φίλων του Θεραπευτηρίου με τους περιθαλπομένους μας, δίνοντάς τους με αυτόν τον τρόπο μεγάλη χαρά και τέλος, όλα τα παιδιά που βρέθηκαν κοντά μας αυτές τις δύο μέρες απόλαυσαν δημιουργική απασχόληση, παιχνίδι, παραμύθια, ξεγνοιασιά και κυρίως έλαβαν το μήνυμα της αγάπης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Μητροπολίτης Φωκίδας κ.κ. Θεόκτιστος, η Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ιτέας κα. Πιλάλα-Τσακίρη Τριανταφυλλιά, καθώς και εκπρόσωποι του Τοπικού Συμβουλίου. Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στη Φιλαρμονική Δ.Ε. Ιτέας, στην Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Ιτέας, όπως επίσης και στην κα. Ζαφειράκου Σάρρα, κα. Πετροπούλου Βαγγελιώ, κα. Κορέλη Έφη, κα. Κόμη Νάντια και κα. Χαλκιά Ευδοξία για τη συμβολή τους στη διεξαγωγή της φιλανθρωπικής μας εκδήλωσης.

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.


ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: