Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Είναι και κάποιες εργασίες που γίνονται τελικά…

Άλλο πρόσωπο έχει εδώ και μερικές ημέρες η Λεωφόρος Άστιγγος μετά την πολυήμερη «επιδρομή» της Δ/νσης Περιβάλλοντος στην ΔΕ Ιτέας . Κλαδέματα , καθαρισμός και καλλωπισμός ήταν στο μενού αυτήν την φορά και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά για φωτογραφία…

 











4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ.

ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΘΕΤΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΧΡΗΣΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΙΤΕΑ. Α..... ΘΑ ΘΑΨΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΘΑΨΕΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑ (ΟΙ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΦΟΥ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ) ΥΠΟΧΡΕΩΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΛΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΦΤΩΧΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

TO TIMOLOGIO MASOYRAS KOBETE.........

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε τα αυτονόητα μεγάλες επιτυχίες.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι ρε φίλε, είναι τρομερό! Να πανηγυρίζουμε που επιτέλους μετά από ένα εξαμηνο αποφάσισαν να ξεβρωμίσουν την πόλη!!!!Λες και κάνανε κανένα μεγάλο έργο δηλαδή!!!!!!