Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΜΦΙΣΣΑΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ





Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους φίλους μας, καθώς το ΣαββατοΚύριακο που μας έρχεται δεν θα γίνουν προβολές, αφού η αίθουσα προβολών είναι δεσμευμένη από το Πολιτιστικό Κέντρο Φωκίδας για εκδηλώσεις. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΟΝΤΑΣ ΣΑΣ Παρασκεύη 29/01, Δευτέρα 01/02 και Τρίτη 02/02, ΣΤΙΣ 21:00, ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΤΑΙΝΙΑ: JOY
Η ιστορία της Τζόι Μανιάνο, μιας απλής νοικοκυράς που στη δεκαετία του ’90 δημιούργησε έναν επιχειρηματικό κολοσσό, ξεκινώντας από την ιδέα της «μαγικής σφουγγαρίστρας».
Δύο υποψηφιότητες Χρυσής Σφαίρας (ταινίας και α΄ γυναικείου ρόλου) για τη διασκεδαστικά ανισόρροπη αναπαράσταση ενός αληθινού success story. Δημιουργικός και σπιρτόζος στα ανάλαφρα, σατιρικά κομμάτια της ταινίας, ο Ντέιβιντ Ο. Ράσελ («The Fighter», «Οδηγός Αισιοδοξίας», «Οδηγός Διαπλοκής») αντιμετωπίζει κοινότοπα και σχηματικά το μακρύ δραματικό κρεσέντο της, σε αντίθεση με την Τζένιφερ Λόρενς, η οποία λάμπει ερμηνευτικά από το πρώτο ως το τελευταίο καρέ.
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντέιβιντ Ο. Ράσελ με τους: ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΡΕΝΣ, ΜΠΡΑΝΤΛΕΙ ΚΟΥΠΕΡ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ, ΕΝΤΓΚΑΡ ΡΑΜΙΡΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: