Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Πάνω από 100 μηχανές στην Ιτέα με τον Πανελλήνιο Σύλλογο BMW Bikes!


Την Ιτέα και το ξενοδοχείο Trokadero προτίμησε το Σάββατο 30/01 για την διήμερη εκδήλωση του ο Πανελλήνιος Σύλλογος Bmw Bikers.Πάνω από 100 μηχανές από όλη την Ελλάδα συναντήθηκαν στο parking του ξενοδοχείου.







Ακολουθούν σχόλια καθώς και φωτογραφίες από την εκδήλωση.
@Να ευχαριστησουμαι το ντινο ,που ηρθε και εφυγε εκτατως, και ιδαιτερα τον Μιμακο που ανεβοκατεβηκε ιτεα 3φορες-χωρια τα τηλεφωνηματα- και με την συνεργασια του Γιωργου ιδιοκτητη του ξενοδοχειου εφτιαξαν μια πολυ ομορφη εκδηλωση ωραιοτατα φαγητα και πιστευω εξαιρετικη τιμη για την ποιοτητα και την ποσοτητα ...θα τον πρoτιμαμε παντα στην ιτεα.

@επιστροφή στην βάση γεμάτος όμορφα συναισθήματα , ευχάριστη ημέρα με πολλά αγαπημένα πρόσωπα, γνωριμία με νέους φίλους, υπέροχος καιρός στην φιλόξενη Ιτέα, τα είπαμε , γελάσαμε, φάγαμε ,ήπιαμε ανανεώσαμε ραντεβού ... Και Του Χρόνου με Υγεια !

@Επιστροφή και όλα καλά, καταπληκτική εκδήλωση από όλες τις απόψεις !!

@Αψογα ολα, απο τον καιρο, την παρεα, το φαγητο και την ωραια εκπληξη απο τους φιλους μου (Αντωνη, Φανη).
και του χρονου να ειμαστε καλα!

@Εξαιρετικα ολα! Η ολη εκδηλωση, το φαγητο, η συναντηση με καλους φιλους, και ο παρα πολυ καλος καιρος! Ξεφυγε το μυαλο μας! Να ειμαστε ολοι καλα, γεματοι απο υγεια και να ανταμωνουμε. Μπραβο στα παιδια που το διοργανωσαν!




Δεν υπάρχουν σχόλια: