Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

3 Χ 3 ! Η Ιτέα, σε μπάσκετ , ποδόσφαιρο και σχολικό πρωτάθλημα....



1) Μεγάλη νίκη σήμερα για την ομάδα ανδρών μπάσκετ του Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ απέναντι στην Ερέτρια με τελικό σκορ 68-60!

Λεπτομέρειες για τον αγώνα και photo gallery μετά την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου στο Nafsika Palace !


2) Νίκη εκτός έδρας  επί του  Γελ Άμφισσας   66-68 σε Λυκειακό  Αγώνα!


3) Το μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος πραγματοποίησε πριν από λίγο η ομάδα του Κώστα Λίβα, καθώς επικράτησε δίκαια με 2-1 στο ντέρμπι των πρωτοπόρων με τον Αμφισσαϊκό. Μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Ευπαλίου, η ομάδα της Ιτέας υπέταξε και τον έτερο ανταγωνιστή της και μάλλον στο βάθος η προσοχή της θα πρέπει να είναι πλέον στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική.

Αν και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν μουδιασμένα χάνοντας σχεδόν ένα ολόκληρο ημίχρονο χωρίς ουσία και με μόλις μία καλή φάση λίγο πριν το 45΄, η επανάληψη άνηκε εξ ολοκλήρου στους γηπεδούχους που πήραν μια απόλυτα δίκαιη νίκη. Αν και χρειάστηκε ένα πέναλτι για να ανοίξει το σκορ πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους η υπεροχή του Αστέρα στη συνέχεια ήταν καθολική και θα μπορούσε να έχει καθαρίσει το ματς πολύ νωρίτερα και με μεγαλύτερο σκορ. 

Ωστόσο ένα λάθος στη μεσαία γραμμή λίγο πριν τη λήξη διαμόρφωσε το τελικό σκορ και έδωσε ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά οπότε και ο Αμφισσαϊκός θα μπορούσε να ψάξει την ισοπαλία. Κάτι που όμως δεν έγινε αφού πέρα από το γκολ οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν σε καμία άλλη φάση με τους παίκτες του Αστέρα να έχουν την κατοχή και να προσπαθούν να βάλουν την μπάλα κάτω για να δημιουργήσουν φάσεις, τη στιγμή που αυτοί του Αμφισσαϊκού έπαιξαν για ακόμη μια φορά με μακρινές μπαλιές, αγνοώντας την ύπαρξη του κέντρου, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

http://www.amfissaface.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: