Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Οι ομορφιές του τόπου μας και σε αφίσα του Μετρό!




Μπράβο στο τουριστικό τμήμα! 


Σχόλια:

(Αχ! το κοντοσούφλι ξεχάσαμε... στην επόμενη στάση ίσως!!)_

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για όνομα ....αυτή η Χάρμαινα...!
για ρωτήστε αυτόν τον τύπο που έκανε την τηλεοπτική "τουριστική προβολή" του "Δήμου Δελφών"..θα ξαναγυρίσει να κοιμηθεί με το στοιχειό της Χάρμαινας?
Πάτε καλά μωρέ ; πάει ποτέ Tουρίστας από μόνος του σε κάτι τέτοιο ;

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω ποιος εβαλε αυτη την αφισα και αν ξοδεψε λεφτα , δικα του ή δικά μας. αυτο που βλεπω είναι ότι κάποιος που βλέπει σαν στοιχείο τουριστικού ενδιαφέροντος την χαρμαινα, βλέπει και την θάλασσα και τις παραλιές σαν παραλιες της χαρμαινας.και αυτο ειναι ενα τεραστιο βημα μπροστα.

μεχρι χθες ο καθε ανθρωπακος εβλεπε το καλυβι του σαν το καλυτερο και το καλυβι του γειτονικου χωριου σαν εχθρο. και βουλιαξαν και οι δελφοι που ψηφιζαν ότι τους ελεγε ο κουμανταδορο και ας εθαβαν την ιτια και το γαλαξιδι αρκει να τους προσεχει το δικο τους το καλυβι, και ρημαξε το γαλαξιδι και σημερα μεγαλη μεριδα γαλαξιδιωτες βαρανε παλαμακια οταν ακουν οτι οι ιχθυοκαλλιέργειες θα πιάσουν και άλλον ένα όρμο, και ψηφιζαν και αυτοί ότι τους έλεγε ο κουμανταδόρος και ας έθαβαν την ιτιά και την άμφισσα αρκει να του προσεχει το δικο τους καλυβι, και η άμφισσα τα ιδια και μετα απο τοσα χρονια ολων τα καλυβια γινανε ρημαδια.

μπραβο τεραστιο και μοναδικο στον πρωτο που εβγαλε προς τα εξω οτι η Χαρμαινα εχει και παραλια και μάλιστα με μεγάλη ποικιλία επιλογών απο τον αγιο μηνα μεχρι τριζονια και χιλιαδου και φτανει στο χιονοδρομικο και στην συκια για αναρριχηση. και οι παραλιες ολων αυτων ειναι για μπανιο ρε δυνοσαυροι που ρημαξατε τον τοπο. οχι καμια ή μια φωτογραφια στις χιλιες και αυτη θάλασσα απο μακρια χωρις ψυχη. την επομενη φορα να λεει απο τους ποταμους και τον βαλτο μέχρι τα τριζωνια και την χιλιαδου.

δεν γραφει ποιος ειναι, να τον βρουμε και να τον ονομασουμε. του αξιζει η κατοχυρωση της πατεντας. ναι, ειμαστε ολοι μαζι ενας τοπος και ολοι μαζι ειμαστε ενα τοπος που τα εχει ολα, και ειναι ηλιθιο να πεθανουμε απο την πεινα σε αυτο τον τοπο.

και για να μην φαινομαι μονο θετικος, να προσθεσω μια βελτιωτικη σκεψη.
όχι η ομορφια των αντιθεσεων (η λεξη αντίθεση εμπεριέχει και αρνητικο συναισθηματικο αντικτυπο για τις πωλήσεις). καλύτερα κάτι σε άνεση και χλιδή που το ψαχνει συνειδητά ή υποσυνείδητα ο καθένας για τις διακοππες του.
π.χ. η ομορφια της πληρότητας ή η ομορφια της πληρότητας στο τοπο των θεών ή κάτι τέτοιο.

9:13, κατανοητή η σκασίλα σου γιατι προφανως κατι δικο σου εθαβαν ολα αυτα τα χρονια που μιλοντας μονο για χαρμαινα τελικα δεν παταγε ουτε ενας τουριστας στην χαρμαινα. για κάθε στοιχείο που έχει αυτός ο τόπος ομως μπορείς να προσελκύσεις ένα ακόμα ποσοστό απο το σύνολο των υποψήφιων πελατών. πες και εσυ μπράβο που ανακαλύψαμε ότι η χάρμαινα έχει παραλία και μάλιστα για μπάνιο γιατι η θαλασσα και η παραλία ειναι το κορυφαιο που ζητάνε οι ξενοι και απο εκει και μετα, ένα μικρό ή μεγλό ποσοστό ψάχνει και το ένα ή και το άλλο. θα έρθουν και για την χάρμαινα κάποιοι και αν ξεκινοντας για αυτο ψαξει τον τοπο που παει, αν ειμαστε μαγκες θα ανακαλυψει οτι εχουμε και αλλα χιλια πραγματα και μονο απο το αφου θα παμε εκει ας δουμε και αυτα, αυτος που θα ερθει για την χαρμαινα θα περασει και απο ολα τα αλλα και θα κατσσει και παραπανω μερες. την θάλασσα και τις παραλίες μπροστά και να βαλουμε στην σειρά και ολα τα αλλα.


μπράβο και πάλι


Ανώνυμος είπε...

Μα που ειναι η μαγευτικη ιτεα?

jame είπε...

Δεν θελω τετοιες αποριες. Εδω ειναι η μαγευτικη Ιτεα. Μαλιστα ειναι και μουσειακου ενδιαφεροντος. Τα περισσοτερα μαγαζια ειναι τα ιδια εδω και δεκαετιες. Δεν σου κανει καρδια να κατσεις απο την καταντια τους αλλα θυμασαι τα νιατα σου! Μην ειμαστε αχαριστοι!

Ανώνυμος είπε...

Με βρισκεις απολυτως συμφωνο. Εχει και ζαχαροπλαστειο αξιοθεατο……

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΑΑΑΣ ΞΕΚΑΒΑΛΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜ ΘΑ ΠΕΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΕΙΣ