Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Άμφισσα: Απαγόρευση στάθμευσης μπροστά στο Carrefour αποφάσισε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δ.Δελφών



Την απαγόρευση στάθμευσης φορτηγών μπροστά στο supermarket Carrefour, στην Άμφισσα, αποφάσισε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δ.Δελφών.

Το κείμενο της εισήγησης της Δ/σης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου αναφέρει:
«...
ΘΕΜΑ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΕ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΝΩ ΤΟΥ 1,5 ΤΟΝΟΥ (ΦΟΡΤΗΓΑ) ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΕΩΦ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
ΣΧΕΤ:Η υπ' αριθμ. πρωτ. 19204/05-08-2015 αίτηση της Μαρινόπουλος Α.Ε.
Σε συνέχεια της ανωτέρω αίτησης , η υπηρεσία μας διενήργησε αυτοψία επί του καταστήματος Μαρινόπουλος στην Άμφισσα . Κατά την ανωτέρω αυτοψία , βρέθηκαν σταθμευμένα οχήματα φορτηγά σε όλο το μήκος της προσόψεως του καταστήματος Μαρινόπουλος επί της Λεωφ. Καραμανλή.
Η ανωτέρω κατάσταση με τα σταθμευμένα οχήματα αποτυπώνεται και στις συνημμένες έξι φωτογραφίες.
Επειδή , η συνεχόμενη στάθμευση των οχημάτων φορτηγών επί της προσόψεως του καταστήματος Μαρινόπουλος δυσκολεύει τα φορτηγά που προμηθεύουν το κατάστημα στο να πλησιάσουν το χώρο των παραλαβών για να ξεφορτώσουν , εμποδίζουν τη διέλευση των πελατών στο κατάστημα και δυσκολεύουν την στάθμευση έξω από το κατάστημα επί της Λεωφ. Καραμανλή, η υπηρεσία μας,
ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ
Όπως , απαγορευτεί η στάθμευση των οχημάτων ΦΟΡΤΗΓΩΝ επί της Λεωφ. Καραμανλή σε μήκος όσο το μήκος της πλευράς του οικοδομικού τετραγώνου που καλύπτει το κατάστημα Μαρινόπουλος στην Δημοτική Κοινότητα Άμφισσας.
...».

Η απαγόρευση τελικά εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, μειοψηφούντος του κ. Βασ.Καραγιάννη.
Δείτε όλη την απόφαση εδώ: 6ΝΦΜΩ9Θ-ΝΘΜ


Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω απόφαση λήφθηκε εξ'αναβολής, κατόπιν αιτήματος της συγκεκριμένης επιχείρησης και ουσιαστικά είναι μια σημειακή κι αποσπασματική μόνο αντιμετώπιση του συνολικού προβλήματος της Λ.Καραμανλή η οποία επιβαρύνεται σε ολόκληρο το μήκος της με την παράνομη ή κι επικίνδυνη στάθμευση φορτηγών, λεωφορείων κι άλλων τύπων οχημάτων, συμπεριλαμβανομέων των οχημάτων της αστυνομίας.

amfissapress.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια: