Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ο Νίκος Ζουρνής και η Νατάσα Καμπαστάνα live στo «Ρακομελιό» το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου





Ο Νίκος Ζουρνής και η Νατάσα Καμπαστάνα live στo «Ρακομελιό»
το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου
 
 
Ο τραγουδοποιός Νίκος Ζουρνής και η νέα ερμηνέυτρια Νατάσα Καμπαστάνα ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία που αναμένεται να ξεχωρίσει.
Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, έρχονται στο  «Ρακομελιό» στην Ιτέα, όπου θα παρουσιάσουν τραγούδια από τους τρεις προσωπικούς δίσκους του Νίκου Ζουρνή («Χιλιόμετρα», «Όλα τα χρώματα του Μπλε», «Αρόδου»), αγαπημένες διασκευές, επιλεγμένα παραδοσιακά και ρεμπέτικα, τραγούδια του Σωκράτη Μάλαμα, του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Ορφέα Περίδη και άλλων μεγάλων τραγουδοποιών.
Νίκος Ζουρνής: Ο πρώτος δίσκος με τίτλο «Χιλιόμετρα» κυκλοφόρησε το 2009 σε στίχους του ίδιου, του Μιχάλη Γκανά, ενώ περιείχε και ένα μελοποιημένο ποίημα του Γιάννη Ρίτσου. Εκτός από τον ίδιο τον τραγουδοποιό, τραγούδια ερμήνευαν ο Μανώλης Λιδάκης, ο Απόστολος Ρίζος και η Μαρία Λούκα.
Ο δεύτερος δίσκος με τίτλο «Όλα τα χρώματα του μπλε» κυκλοφόρησε στις αρχές του 2012 σε στίχους του Νίκου Ζουρνή, του Μάνου Ελευθερίου, του Διονύση Καψάλη και του Θοδωρή Γκόνη. Συμμετείχε με δύο τραγούδια η Μαρία Λούκα.
Ο τρίτος δίσκος με τίτλο «Αρόδου» μόλις κυκλοφόρησε και περιέχει στίχους του Μάνου Ελευθερίου, του Θοδωρή Γκόνη, της Φωτεινής Λαμπρίδη και του Παναγιώτη Κουρκουμέλη. Συμμετέχουν ερμηνευτικά η Λαμπρινή Καρακώστα, η Αντιγόνη Μπασακάρου, η Νίκη Γλυκή και ο Πάνος Παπαϊωάννου.
 
Ο Νίκος Ζουρνής με μόνιμο 4μελές σχήμα κάνει συνεχόμενα live σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα και στη Γερμανία (Βερολίνο). Έχει ανοίξει (support) μεγάλες συναυλίες καταξιωμένων  τραγουδοποιών (Αλκίνοος Ιωαννίδης, Ορφέας Περίδης, Σωκράτης Μάλαμας).
 
Νατάσα Καμπαστάνα: Μια ερμηνεύτρια και μουσικός της νέας γενιάς με σημαντική παρουσία στην έντεχνη και παραδοσιακή σκηνή. Έχει συνεργαστεί με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων ως ερμηνεύτρια ενώ ως μουσικός (στο σαντούρι και στο κανουνάκι) έχει θητεύσει στην ορχήστρα του Ωδείου Αθηνών αλλά και σε διάφορα μουσικά σχήματα.
 
Επί σκηνής, ο νέος ταλαντούχος μουσικος Γιάννης Κονταράτος (βιολί) συμπράττει και συν-διαμορφώνει νότες και τραγούδια.

 
Το μουσικό ταξίδι που θα μας χαρίσει ο Νίκος με τη Νατάσα θα συμπληρώνουν γεύσεις και αρώματα από την Κρήτη με επιλεγμένους μεζέδες, τσικουδιά και μαρουβά.  
 
Σάββατο 6 Φεβρουαρίου
Ωρα έναρξης: 21:00
«Ρακομελιό»
28ης Οκτωβρίου 36, Ιτέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: