Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος στις 20-03-2016 Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Άνω Λιόσια

φωτο 3 ( Στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια του αγώνα)



Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος 2016


Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, πραγματοποιήθηκε το Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος στο Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων στα Άνω Λιόσια.
Ο Αθλητικός Σύλλογος « Πάμμαχοι» με προπονητή τον κ. Δημήτρη Καλημάνη, συμμετείχε με  επτά αθλητές  οι οποίοι απέσπασαν δέκα μετάλλια.
Οι υψηλές προσδοκίες του πρωταθλήματος, δικαίωσαν  για πολλοστή φορά την σκληρή προπόνηση των αθλητών μας και κυρίως το ήθος και την ευγενή άμιλλα των νεαρών παγκρατιστών της σχολής « Πάμμαχοι» .

ΜΑΜΑΡΕΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ  . 1 ΧΡΥΣΟ, 1 ΧΑΛΚΙΝΟ 
ΤΣΑΠΛΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ, 1 ΧΑΛΚΙΝΟ
ΜΑΜΑΡΕΛΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ . 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ .2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ
ΠΛΟΥΜΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ. 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ
ΣΠΕΝΤΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. 1 ΧΑΛΚΙΝΟ
ΜΑΝΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ. 1 ΧΑΛΚΙΝΟ

 Το παγκράτιο άθλημα ( πανάρχαια Ελληνική μαχητική τέχνη, θεωρείται ο ακρογωνιαίος λίθος όλων των πολεμικών τεχνών) είναι αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και οι αθλητές μοριοδοτούνται.

Ο προπονητής, συγχαίρει τους αθλητές και τους εύχεται «Καλή Δύναμη» στους επερχόμενους Πανελλήνιους Αγώνες  που θα πραγματοποιηθούν στις 2 και3  Απριλίου 2016.


φωτο 2016  ( Ο προπονητής κ. Δημήτρης Καλημάνης σε μία αναμνηστική φωτογραφία με τους νεαρούς Παγκρατιστές της Σχολής οι οποίοι φορούν τα μετάλλια και κρατούν τους Επαίνους)

φωτο 2 ( από αριστερά : ο προπονητής κ. Δ. Καλημάνης , Ιωάννης - Απόλλων Τσαπλαρής, Χρήστος Αργύρης , Γιάννης Πλουμάκης,  Γιώργος Σπέντζος, Νεκτάριος Ζαχαριας, Μιχάλης Μαμαρέλης, Θύμιος Μαμαρέλης, Δημήτρης Μανανάς.

Πάντα επιτυχίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: