Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Πένθος στην Άμφισσα....


Ο 16χρονος πρωταθλητής της ποδηλασίας του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τετάρτης…
Θρήνος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού
Δυσάρεστα τα νέα από την Άμφισσα για τον νεαρό πρωταθλητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ένα απίστευτο ατύχημα. Ο 16χρονος αθλητής βγήκε όπως κάθε μέρα από το σπίτι του με το ποδήλατό του για να προπονηθεί. Στην είσοδο της πόλης καρφώθηκε σε ένα παρκαρισμένο φορτηγό και παρότι φορούσε προστατευτικό κράνος, βρήκε ακαριαίο θάνατο. Έτσι λένε οι πρώτες πληροφορίες τουλάχιστον, καθώς υπάρχουν και σενάρια που αναφέρουν ότι ο νεαρός αθλητής χτυπήθηκε από αυτοκίνητο…
Αξίζει να σημειωθεί πως τον νεαρό αθλητή του Παναθηναϊκού ακολουθούσε καθημερινά ο πατέρας του με το αυτοκίνητο, την Τετάρτη όμως καθυστέρησε μερικά λεπτά. Έτσι, όταν έφτασε το ασθενοφόρο που ανέλαβε τη διακομιδή του άτυχου 16χρονου στο νοσοκομείο της Άμφισσας, ήταν αρκετά αργά. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θρηνεί για την απώλεια του ποδηλάτη του Συλλόγου μας, Σπύρου Ντόκου και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του...».
Ο Σπύρος Ντόκος ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές του Παναθηναϊκού τα τελευταία δυο χρόνια. Το 2015 συμμετείχε σε 31 αγώνες και είχε μετρήσει 28 «πρωτιές»


http://www.leoforos.gr/erasitexnhs/story/96314/thrinos-stin-oikogeneia-toy-panathinaikoy


Θρήνος: Σκοτώθηκε 16χρονος ποδηλάτης (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ) http://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/37588-thrinos-skotothike-16xronos-podilatis

- Πρόκειται για τον Σπύρο Ντόκο ο οποίος ήταν πρωταθλητής ποδηλασίας στον Παναθηναϊκό
- Αν και καθημερινά τον ακολουθούσε ο πατέρας του με το αυτοκίνητο, σήμερα καθυστέρησε για λίγα λεπτά
- Αν και φορούσε κράνος η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή που ο θάνατός του ήταν ακαριαίος

Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό. Με τραγικό τρόπο την ώρα της προπόνησης έχασε τη ζωή του στην Άμφισσα στις 7:00 το απόγευμα ο 16χρονος πρωταθλητής ποδηλασίας στην ομάδα του Παναθηναϊκού, Σπύρος Ντόκος.
Βγαίνοντας όπως κάθε μέρα με το ποδήλατο του από το σπίτι του στην Άμφισσα για να προπονηθεί, κάτω από άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκε με αυτοκίνητο σε μια απότομη στροφή.
Τραγική ειρωνεία, τον ανήλικο αθλητή της ποδηλασίας, ακολουθούσε καθημερινά με το αυτοκίνητο ο πατέρας του. Σήμερα όμως καθυστέρησε για μερικά λεπτά.
Δυστυχώς ο 16χρονος πρωταθλητής βρήκε ακαριαίο θάνατο, παρά το γεγονός ότι φορούσε προστατευτικό κράνος.
Δείτε βίντεο από την εκπομπή LiveNews:





Ο Σπύρος είναι μαζί μας!!!!
Φιδολοι, διαβάστε και ευχηθητε καλή ανάπαυση
Φίλοι μου και φίλοι του ποτέ δεν θα ξεχάσουμε το παλικάρι μας που καθάριζε τον κάθε αγώνα ΤΙΜΙΑ. 50+ 1ες θέσεις σε μόλις 2 1/2 χρόνια με τελευταία την ανάβαση Πάρνηθας όπου εκτός του ότι ήταν1ος στην κατηγορία του έκανε και 6ο χρόνο σε σχέση με τους άντρες. 
ΖΗΤΏ Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ! ΑΘΆΝΑΤΟΣ!!!!!!!
Άμφισσα13/4/2016


Άμφισσα 27/3/2016 έγραψα:
Στον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω σήμερα θέλω να τον αφιερώσω στο μικρο πρίγκιπα, συγνώμη στον μικρό ποδηλάτη Σπ.Ντοκο.
Ο Σπύρος κατάγεται από την Άμφισσα. Γεννημένος πριν περίπου15 χρόνια.
"Εμπλεξε" με την ποδηλασία πριν 3 χρόνια.Έκανε την πρώτη του αγωνιστική εμφάνιση στην κατηγορία παμπαιδων. Σύντομα ήρθαν οι οι πρώτες επιτυχίες. Αυτό ήταν, κλείδωσε, όπως λέει και η σημερινή αργκό, ήταν αδύνατο να δεχτεί άλλη θέση. Πολύ σύντομα το βάθρο έγινε ρουτίνα. Κάποια στιγμή στιγμή μου πέρασε απ το μυαλό η κακή ιδέα "μήπως να σταματήσει?"εφ οσων αντίπαλο δεν γνωρίσαμε όλοι οι εμπλεκόμενοι. Την δεύτερη χρονιά στην παμπαιδων. Ο Σπύρος έτρεξε σε 31 αγώνες και τερμάτισε29 φορές πρώτος ενώ είχε μια πτώση και μια εγκατάλειψη. Σε αυτούςτους αγώνες οι μόνοι αντίπαλοι που εγώ αντιλήφθηκα ήταν 2: ο Σπύρος Ντοκος και το χρονόμετρο. Ο Σπύρος είναι μαθητής του 20+ , άριστος ντράμερ, υπόδειγμα προσκοπου, μα παν απ όλα με-θο-δι-κος. Για όλα υπάρχει πρόγραμμα διάβασμα, αγγλικά, προπόνηση ντραμς και ποιος ξέρει τι άλλο κάνει ακόμα!!! Εδώ θέλω να τονίσω ότι η προπόνηση γίνεται με e mail . Φέτος, πρώτη χρονιά στην κατηγορία παίδων κι άρχισε πάλι τα ίδια.: 1ος , 1ος, 1ος. Εύχομαι ειλικρινά και ολόψυχα να ακολουθήσει το ίδιο μονοπώλιο με την 1η θέση και φέτος. Οι γονείς του πάντα δίπλα του αλλά και σε όποιον ζητήσουν βοήθεια θα πει ναι.
Το μόνο που μένει είναι η ομοσπονδία να αντιληφθεί εγκαίρως το διαμάντι που έχει υπό την προστασία του ο ιστορικός σύλλογος του παναθηναικου και να το αξιοποίησει ως πρέπει. Ο επόμενος ,ίσως, παγκόσμιος είναι εδώ. Θαυμάστε τον , παναθηναικοι και μη
Αν υπερεβαλα ζητώ συγνώμη, απ τον ανταγωνισμό.
Μένει επίσης και η υποχρέωση του ερασιτέχνη ΠΑΟ να βοηθήσει αυτό το άξιο τέκνο της επαρχίας που "καθαρίζει" και τιμα την φανέλα σε όποιο αγώνα κι αν βρεθεί .
Με καλή προαίρεση
Σπ Ζουμας

Δεν υπάρχουν σχόλια: