Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Ενημέρωση συνταξιούχων στην Άμφισσα την Πέμπτη 26/5/2016

Από εκπροσώπους των ομοσπονδιών




ΣΥΛΛΟΓΟΙ-ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΑΕΕ
Μας σέρνουν στην απόλυτη ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ
    Αν μέχρι σήμερα μας έχουν κόψει το 50% της σύνταξης, τα δώρα και τα επιδόματα, μας αφήνουν χωρίς φάρμακα και γιατρούς, μας φλόμωσαν με φόρους και χαράτσια, με ΕΝΦΙΑ και ΦΠΑ, μας παίρνουν τα σπίτια δίνοντας τα δάνεια (είτε κόκκινα είτε όχι) του φτωχού λαού στα «όρνεα» που στην πολιτισμένη γλώσσα τους λέγονται  ξένα funds. Ακόμη και το καφεδάκι και ένα ποτό  μας τα κόβουν κι αυτά!
    Η κυβέρνηση Σύριζα – ΑΝΕΛ προωθώντας τη βρώμικη δουλειά του κεφαλαίου, συμπληρώνει τον ενταφιασμό της εργατικής τάξης στέλνοντας, εμάς, τους απόμαχους της δουλειάς, στην πείνα ,στη δυστυχία.  Μας θέλουν απογοητευμένους που μέσα στην απόγνωσή μας να κλειστούμε στα σπίτια μας(όσο τα έχουμε δικά μας!).
Επιβάλλουν με κάθε τρόπο σιγή νεκροταφείου, την ίδια στιγμή που το κεφάλαιο στήνει πάρτι με τα προνόμια και τις φοροαπαλλαγές που τους δίνουν. Απέναντι σε αυτή την κατάσταση πρέπει να προετοιμαστούμε . ΟΛΟΙ οι ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ. Από κάθε ταμείο, από κάθε κλάδο. Μαζί με τα σωματεία των εργατών, των υπαλλήλων, των αυτοαπασχολούμενων. Να μη νομιμοποιήσουμε τους «νόμους» τους, να μην επιτρέψουμε να πάρουν κι άλλους. Όποιοι νέοι νόμοι έρχονται είναι πιο βάρβαροι γιατί συμπληρώνουν τους άλλους, των προηγούμενων κυβερνήσεων!
Τα Σωματεία - σύλλογοι συνταξιούχων ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, οργανώνουν ενημερωτική συγκέντρωση, με εκπρόσωπους των ομοσπονδιών μας, την
ΠΕΜΠΤΗ 26 ΜΑΗ 10,30πμ στην αίθουσα της Δημαρχίας, πλ. Κεχαγιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: