Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Ενότητα Ιτέας η αποστολή Ιατρών του Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε ΙΤΕΑΣ




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΤΕΑΣ


            ΙΤΕΑ 30/05/2016







ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Ενότητα Ιτέας του Δήμου Δελφών, την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 η αποστολή Ιατρών του Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός».

Η ιατρική ομάδα είχε δεκαεννέα (19) ειδικότητες ιατρών από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός, οι οποίοι επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας Ιτέας και προσέφεραν δωρεάν ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις στους συμπολίτες μας.

Η πρωτοβουλία και η διοργάνωση αυτής της κοινωνικής παροχής, πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία των γιατρών του Νοσοκομείου  «Ο Ευαγγελισμός» και του Δήμου Δελφών, ΔΕ Ιτέας στα πλαίσια πρωτοβουλίας για παροχή πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας στους κατοίκους της περιοχής μας.  

Τον συντονισμό του ιατρικού προσωπικού είχε ο συντονιστής- διευθυντής του Τμήματος Ιατρικών Απεικονίσεων Αξονικού – Μαγνητικού Τομογράφου του Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός» ιατρός κ. Δημήτριος Χονδρός.   
Η αποστολή του 19μελούς κλιμακίου Ιατρών του Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός» εξέτασε συνολικά 170 άτομα στο χώρο του Κ.Υ. Ιτέας, το οποίο είδαμε και πάλι ανοικτό και με όλο το προσωπικό του εν δράση, ακόμη και όσοι είχαν ρεπό ήταν παρόντες και στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία.  Κάποιο ιατροί παρέμειναν και εξέτασαν επιπλέον πολίτες από τον αρχικό προγραμματισμό και πέραν του προγραμματισμένου ωραρίου, εξ αιτίας των αναγκών που προέκυψαν.

Για την επιτυχία του όλο εγχειρήματος, θα θέλαμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε :

1.     Την Διοικήτρια του Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός» κυρία Γκουλάκη – Μητσάκη καθώς και τους δεκαεννέα ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό ,που πήραν μέρος στην  αποστολή.
2.     Την Δ/νση και το προσωπικό του Κ.Υ. Ιτέας για την οργάνωση του χώρου που φιλοξένησε τόσο το κλιμάκιο των ιατρών όσο και τους ασθενείς, με απόλυτη επιτυχία.
3.     Τον Αντιδήμαρχο Δελφών, Δ.Ε. Γαλαξιδίου κ. Γεώργιο Νάκο και τους Εθελοντές του Ναυτικού  Μουσείου Γαλαξιδίου, για την ξενάγηση της αποστολής, τόσο στο Ναυτικό Μουσείο όσο και στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου.
4.     Τον κ. Δημήτριο Κουτρολίκο για τη συμβουλή του στην ξενάγηση της αποστολής.  
5.     Τις εταιρείες: «Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες Α.Ε.» και «Όμιλο MENTOR S.A.», χορηγοί της φιλοξενίας της αποστολής. 
                                                                               
Από την Δημοτική Ενότητα Ιτέας
Τριανταφυλλιά Πιλάλα- Τσακίρη
Αντιδήμαρχος
Δ.Ε. Ιτέας

Δήμου Δελφών 

Δεν υπάρχουν σχόλια: