Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΦΩΣ - ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ :

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ




Κα Ανδρεοπούλου

Όταν ακόμα και τους Δημοτικούς Συμβούλους προσπαθείτε να αποφύγετε και να παραπλανήσετε πόσο μάλλον τους συμπολίτες μας !!!
Μετά τις αλλεπάλληλες ανακοινώσεις περί μη καταλληλότητας του πόσιμου και θαλασσινού νερού από το ΠΑΚΟΕ και στην συνέχεια την δική σας διάψευση και ισχυρισμό περί καταλληλότητας ζήτησα επίσημα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο πριν δυο (2) μήνες στην επόμενη δειγματοληψία από το διαπιστευμένο εργαστήριο που συνεργάζεστε να είμαι παρών και δεσμευτήκατε (έχει καταγραφεί ) να με ειδοποιήσετε !!! 

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ !!!

Επίσης να απαντήσετε στον Ανώνυμο σχολιαστή κατά πόσο δουλεύει ο βιολογικός καθαρισμός της Ιτέας διότι όπως γνωρίζετε η οποιαδήποτε δυσλειτουργία η παύση λειτουργίας του Βιολογικού καθαρισμού της Ιτέας αυτομάτως τα λύματα αυτούσια μεταφέρονται στην θάλασσα !!!! 

Γεώργιος Δρακάκης 
Δημοτικός Σύμβουλος 


Τα σχόλια του κ.Δρακάκη προέκυψαν από την ανάρτηση του Δήμου για τις γαλάζιες σημαίες

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κλειστε το το θέμα για καλοκαίρι. Δεν έχει σημασία να θάβουμε τον τόπο. Και κάτι να τρέχει σε σχέση με τα τέλεια νερά, δεν είναι πιο επικίνδυνο απο το 99 τοις εκατό των Ελληνικών παραλιών. Άντε το 90%, άντε το 70 %. Τον δικό μας τοπο θα θάβουμε συνεχώς; Βάλτε λυτούς και δεμένουν επίσημους να παίρνουν δείγματα και να κάνουν αναλύσεις και το Φθινόπωρο κάνουμε ταμείο και κρεμάμε όποιον λέει ψέματα. Τωρα τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα άνοιξε απο το χειμώνα. Οι ασχετο-αρμόδιοι φοβούνται να το ακουμπίσουν γιατί υπάρχει πρόβλημα και τώρα είναι καλοκαίρι και πρέπει, να μή μιλήσουμε, να αφήσουμε να κινδυνέψει ο κόσμος εξ αιτίας τους. Ωραία λογική.

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να κλεισει η υποθεση οταν τα νερα ειναι καθαρα. τι φοβομαστε το καλοκαιρι? Μηπως δεν ερθουν....τουριστες?