Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Ξεκίνησε επιτέλους η αποκομιδή των απορριμμάτων στην Ιτέα.





Μετά εμποδίων ξεκίνησε σήμερα η αποκομιδή των απορριμμάτων από τους κάδους στην Ιτέα και στην Κίρρα.
Το 5ήμερο αργίας που μεσολάβησε σε συνδυασμό με το πλήθος κόσμου που μας επισκέφτηκε  έκανε την ποσότητα των  απορριμμάτων να ξεχειλίσει από τους κάδους σε αρκετές γειτονιές.

5/5/2016  11:15

Λίγο καθυστέρηση από την βλάβη σε ένα από τα δύο φορτηγά (νταλίκες)  που κάνει την μεταφορά από τον χώρο απόθεσης,  λίγο η μεγάλη ποσότητα κάδων (450 κάδοι περίπου σε Ιτέα- Κίρρα) και το ένα απορριμματοφόρο, λίγο το πρόβλημα με το συνδικάτο και το θέμα εργασίας σε ημέρες αργίας, πήγε παραπίσω την καθαριότητα.
Ελπίζουμε να αργήσουμε να ξαναδούμε στην Ιτέα το θέαμα αυτό που ζήσαμε όλοι τις τελευταίες δύο ημέρες…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό το ξεκίνημα αλλά ο τερματισμός μιας εργασίας κρίνει την αποτελεσματικότητα. Περπατείστε όμως τους δρόμους για να διαπιστώσετε 12.16 ότι η Αγκάλη (επιλεκτικά) βρωμάει. Δεν ξέρω πως σας ενημερώνουν οι ενταλμένοι σε μια τόσο υπεύθυνη εργασία αλλά καλό είναι να αφήστε τα γραφεία σας και να πάρτε μια άμεση γνώση.
ΡΟΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

μια σινταγι για τσουρεκακια κ. τισ καρτεριασ βαλτεμασ....

Ανώνυμος είπε...

Απαραδεκτη κατασταση... ολα τα κοκκαλα και τα αποφαγια απο το πασχαλινο τραπεζι να ειναι σκορπισμενα παντου... γατες και σκυλοι που δεν φταινε σε τιποτα τα σκορπισαν παντου... ντροπη.. μετα τους φταινε τα αδεσποτα και οι γατες...