Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΙΤΕΑ... Διαβεβαίωση της Δημοτικής Αρχής σχετικά με παρεμβατικές κινήσεις/βελτιώσεις στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ ώστε να πραγματοποιηθεί και φέτος το τουρνουά 3on3

Τουρνουά μπάσκετ "3 on 3" στην Ιτέα
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι

μετά από τις σχετικές διαβεβαιώσεις της Δημοτικής Αρχής μέσα στον Ιούλιο θα είναι έτοιμο με τις απαραίτητες παρεμβάσεις/βελτιώσεις το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην διασταύρωση των οδών Καποδιστρίου και Πετρόπουλου στην Ιτέα, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί και φέτος το καθιερωμένο τουρνουά 3on3.

 http://www.gsiteas.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

διπλα το γηπεδακι του ποδοσφαιρου ειναι χαλια μαυρα ας μη μας διαφευγει ομως οτι τα τουρνουα αποφερουν κερδη στους διοργανωτες και γινονται σε ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ενα μηνα και βαλε κλειστα τα γηπεδα μπασκετ και το πλαστικο ποδοσφαιρου λες και ειναι ιδιοκτητα

Ανώνυμος είπε...

Ελπιζω οι προβολεις να μην ενοχλουν τις πολυκατοικιες γιατι απαγορευεται. Θα παρουμε πλεον τα μετρα μας με αλλο τροπο. Γιατι ο Δημος δεν νοιαζεται για τους δημοτες και ριχνει τους προβολεις στα μπαλκονια.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς που σχολιάζετε να ξέρετε ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν αυτό το σκατομυαλο σας θα καταστρέφει αυτό τον τόπο! Άκου ενοχλούν οι προβολείς? ?? Ήμαρτον πια!