Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΙΤΕΑ: ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕΓΚΟΥ






Με μεγάλο ενδιαφέρον διάβασα  μια ανακοίνωση στο τοπικό μπλοκ ΚΑΡΤΕΡΙΑ

  σχετικά με την αναβολή του Τοπικού Συμβουλίου της περασμένης Πέμπτης. Επίσης διάβασα πως το επόμενο Τοπικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 23 /6/2016 και αναρωτιέμαι: Πώς είναι δυνατόν να γνωρίζει ο κύριος Βέργος για το επόμενο συμβούλιο πριν από τους συμβούλους και μάλιστα να κρίνει και για την σοβαρότητα των θεμάτων ; Εγώ, πιστεύω και οι  υπόλοιποι τοπικοί σύμβουλοι, για το μόνο συμβούλιο που ξέραμε ήταν  το σημερινό 17/6/2016 (έκτακτο), στο οποίο συζητήθηκαν τα άκρος επείγοντα θέματα των καταστημάτων.
Αναρωτιέμαι λοιπόν, ο κύριος ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Τοπικού Συμβουλίου και η κυρία ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, πρώτα ενημερώνουν  τους μη εκλεγμένους  κατά τα άλλα σεβαστούς πολίτες και μετά τους εκλεγμένους Τοπικούς Συμβούλους που απαρτίζουν το Τοπικό Συμβούλιο. Άραγε μπορεί ο κάθε πολίτης να υποκαθιστά τους θεσμούς; Εκτός αν οι ίδιοι (Προέδρος και Αντιδήμαρχος) έχουν δώσει το δικαίωμα στον καθένα να κάνει ότι θέλει. Τουλάχιστον να μας το πουν για να πράξουμε και εμείς, οι Τοπικοί Σύμβουλοι, ανάλογα. Εμείς πάντως και η  παράταξη μας (ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ) τέτοιες συμπεριφορές και μεθοδεύσεις θα τις καταγγέλλουμε δημόσια,  και θα συμβάλουμε για την σωστή λειτουργία του Τοπικού Συμβουλίου και των θεσμών.
Αναστάσιος  Μέγκος
Τοπικός σύμβουλος Τ.Ε ΙΤΕΑΣ
ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ.....(ΛΕΩ ..ΑΝ ) Ο "ΑΙΡΕΤΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΘΕΣΜΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ..ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ
"ΩΣΕΙ ΠΑΡΩΝ " ( για να μην πω...τσαμπα καιει η λαμπα )TOTE O ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ...ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ( αυτους)ΤΟΥΣ "ΘΕΣΜΟΥΣ".
Ο "ΑΙΡΕΤΟΣ" ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ .....κλπ,κλπ,κλπ

ΞΕΠΕΖΕΨΤΕ ( δόκιμη η..λεξη ) ,παρακαλω, κυριε ....ΑΙΡΕΤΕ απο το ΚΑΛΑΜΙ !!!!

Τοτος

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ , ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!!! ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΜΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ , ΣΤΗΝ ΨΗΣΤΑΡΙΑ , ΤΗΝ ΦΟΥΦΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΕΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ !!!!! ΓΙΑ ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΠΟΙΑΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ????? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΘ ΟΛΑ ΣΕΒΑΣΤΟΣ !!!!!!