Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Άσπρα Σπίτια... Το τραπέζι της βάφτισης τους έστειλε στο νοσοκομείο

Συναγερμός στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, όταν 40 καλεσμένοι σε βάπτιση κατέφθασαν εκεί με έντονα συμπτώματα γαστρεντερίτιδας

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την επόμενη ημέρα μετά το γλέντι της βάπτισης που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στα Άσπρα σπίτια Βοιωτίας (παραλία Διστόμου) . Το τραπέζι όπως αποδείχθηκε στοίχισε πολλά περισσότερα απ΄ ότι υπολόγιζε η οικογένεια.
Από την επόμενη ημέρα, το πρωί της Κυριακής και μέχρι χθες το απόγευμα πολλά από τα άτομα που συμμετείχαν στο τραπέζι της βάπτισης διακομίστηκαν σε Κέντρα Υγείας της περιοχής και στα επείγοντα του νοσοκομείου Λιβαδειάς. Μάλιστα κάποια από αυτά παρουσίαζαν και συμπτώματα εμπύρετης γαστρεντερίτιδας.

AdTech Ad
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δέκα άτομα παρέμειναν για νοσηλεία, ενώ αστυνομικοί του Α.Τ. Διστόμου συνέλαβαν την 49χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, όπου έγινε το τραπέζι.
Την υπόθεση ερευνούν οι αρμόδιες αρχές για να διαπιστώσουν ποια ήταν η αιτία του κακού, που τίναξε στον αέρα το γλέντι της βάπτισης και έστειλε τόσο κόσμο στο νοσοκομείο.

LAMIAREPORT

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ
ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ

Ανώνυμος είπε...

Παντως το συγκεκριμενο μαγαζι με αυτους τους ιδιοκτητες εδω και πολλα πολλα χρονια λειτουργει αψογα. Κριμα για τον νεκρο. Πολυ ατυχη στιγμη.