Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Έκθεση Εμπορικού Επιμελητηρίου Φωκίδας στην Μαρίνα της Ιτέας...

Από e-mail αναγνώστη





Αγαπητοί Συνάδελφοι ,
Η 8η Έκθεση Γενικού Ενδιαφέροντος «ΦΩΚΙΔΑ 2012» θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα από 04 Ιουλίου έως και 08 Ιουλίου 2012 στην Μαρίνα της Ιτέας. Η Έκθεση « Φωκίδα 2012 » όπου καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης παραγωγών και εμπόρων , συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του παραγωγικού κόσμου της Περιφέρειας , καθώς …
αποτελεί μοχλό ανάπτυξης τόσο της παραγωγικής διαδικασίας όσο και της προώθησης προϊόντων καθώς τα εκθέματά της αντιπροσωπεύουν σημαντικούς τομείς της οικονομίας.

Πιστεύουμε ότι στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που όλοι βιώνουμε , η Έκθεση θα συμβάλλει στην ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας του τόπου μας καθώς και στην ανάπτυξή του.

Το Επιμελητήριο Φωκίδας , καλεί τα μέλη του , όπως συμμετάσχουν στη Φετινή Διοργάνωση της Έκθεσης , γνωρίζοντάς τους ότι θα καλύψει τμήμα της σχετικής δαπάνης με ποσοστό  40% του κόστους ενοικίου του περιπτέρου τους.


Για περισσότερες πληροφορίες , μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο μας ( κος  Αυγερινός Βασ. , κος Παν. Δημητρίου , κα Σούζυ Τσατσαρώνη  τηλ 2265028697 -23651 , fax2265022185 , www.epimelitiriofokidas.gr


Με τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Γ. ΓΑΖΗΣ


















7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θέλει να μας πει κάτι ο αναγνώστης για τα φαντάσματα του παρελθόντος και παίζει με την νοημοσύνη των Ιτιωτων.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ........

Ανώνυμος είπε...

το βιντεο ειναι ολα τα λεφτα...

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι άραγε αυτός ο ''αναγνώστης΄΄ που έβγαλε τους...τή ναφθαλίνη απ΄τη ντουλάπα ;

Ανώνυμος είπε...

Θλιβερές μόνο σκέψεις προκαλεί η κοινή εμφάνιση, ως εκ του παρελθόντος, των ομοτράπεζων της αποτυχίας......

Ανώνυμος είπε...

Είναι φαινόμενο των καιρών, όσοι βγαίνουν στο περιθώριο, να θέλουν να φαίνονται ότι υπάρχουν, είτε είναι έκπτωτοι, είτε είναι συνταξιούχοι πρόεδροι, είτε και τα δύο μαζί.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, ρίχνεται το θέμα, με πολύ φωτογραφία, και εμείς ψάχνουμε και πίσω από τις εικόνες των γνωστών προσώπων να βρούμε τον προτεινόμενο προβληματισμό.
Μήπως να αναρωτηθούμε σε τι ωφέλησε τελικά η Έκθεση την περιοχή; Σε τι ωφέλησε για όσα χρόνια έγινε η Εμπορική Έκθεση στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας; Μήπως καλύτερα να αναρωτηθούμε ποιο είναι το έργο που παρήγαγαν τελικά οι εικονιζόμενοι εκτός από το να είμαστε ένα βήμα πριν γίνει Νόμος του Κράτους ότι η περιοχή των Δελφών είναι μόνο για την εξόρυξη βωξίτη εξασφαλίζοντας για τις επόμενες δεκαετίες την πρωτιά στην φτώχια; Οι απολύσεις ήρθανε, οι μισθοί στα 580 € το μήνα για 200 τελικά θέσεις εργασίας που πιθανά να μην είναι και για ντόπιους. Η Ελλάδα να βουλιάζει από τουρισμό για χίλιους διαφορετικούς διεθνής λόγους που θα την αναδείξουν τα επόμενα χρόνια σε κορυφαίο παγκόσμιο τουριστικό προορισμό , τα Ελληνικά προϊόντα να κατακτούν μέρα με την μέρα τις διεθνής αγορές με την υψηλή τους ποιότητα (και τα ανάλογα κέρδη) και στους Δελφούς ερημιά και εγκατάλειψηΚάποιο πέντε δέκα το πολύ ξένοι να κυκλοφορούν αυτή την εποχή στον δρόμο της Ιτέας και να νομίζουν όλοι ότι κάτι έγινε. . Καμία κουβέντα επι δεκαετίες για το πώς θα εκμεταλλευτούμε όλους τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλη την κοινωνία. Μονοκαλλιέργεια, εξάρτηση, εκμετάλλευση, εξαθλίωση. Γίνανε ζάμπλουτοι και τώρα βάλανε τα τσικό μπροστά να ζητάνε και τα ρέστα. Να τους χαιρόμαστε αυτούς που προβάλετε και να τους θυμόμαστε για το σωτήριο για τα ιδιωτικά συμφέροντα του βωξίτη έργο τους.