Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Απάντηση σε δημοσίευμα του αντιδημάρχου Δελφών κ. Ν.Μίχου

Από την δημοτική παράταξη «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»



«ΕΝΩΤΙΚΗ  ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση σε δημοσίευμα του αντιδημάρχου Δελφών κ. Ν.Μίχου

κ. καθ' ύλιν αρμόδιε αντιδήμαρχε Δελφών επί των Τεχνικών έργων,

Η ανυπαρξία σας στον τομέα των Τεχνικών έργων είναι γνωστή και δεδηλωμένη, αφού αδυνατείτε να επισκευάσετε ακόμα και τις Παιδικές Χαρές, τις οποίες κλείνετε!

Αποτελεί, τουλάχιστον γραφικότητα,   να επικαλείστε την έλλειψη Τεχνικού προσωπικού, μόλις μερικές ημέρες μετά την επιλογή σας για πρόσληψη ως ειδικού συμβούλου και νέου Φιλόλογου !
Δεν 'το 'χετε με τα έργα', όσο και να προσπαθείτε να μας πείσετε.

Τα έργα δεν 'εντάσσονται'  και πολύ δε περισσότερο δεν 'υποστηρίζονται' με έγγραφα υπηρεσιακά. Χρειάζονται ανθρώπους με γνώση του αντικειμένου, με μεράκι για εργασία, συντονισμό  και καθημερινή ενασχόληση και 'κυνήγι' στα Υπουργεία.

Δεν χρειάζονται αντιδημάρχους  που, εν ώρα Δημοτικού Συμβουλίου με είκοσι θέματα Τεχνικά, απουσιάζουν προς τέρψιν αγώνα ποδοσφαίρου με ανάλογες 'διαδικτυακές φωτογραφικές αναρτήσεις' !

Δυστυχώς όμως γίνεται όλο και περισσότερο εμφανές, ότι  ουδεμία διάθεση έχετε, ουδεμία γνώση έχετε και αδυνατείτε να αποκτήσετε. Αυτό είναι και το περισσότερο ανησυχητικό, αφού βαδίζετε χωρίς σαφείς προσανατολισμούς και στοχεύσεις, ανακόλουθοι στο προεκλογικό σας 'ιδεολόγημα', μακριά από τις πραγματικές ανάγκες των Πολιτών, αποτελώντας μια 'επικοινωνιακή φούσκα', εντός κλίματος εποχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: