Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΔΕΙΠΝΟ ΤΩΝ «8» ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ – Σε ποιον είπαν… «θέλεις να γίνεις πρωθυπουργός ή να παραμείνεις υπάλληλος;»

image

Ενα «μυστηριώδες» δείπνο έγινε πριν από μερικές εβδομάδες, στο σπίτι του Βασίλη Κοντογιαννόπουλου, στην Κηφισιά, με αντικείμενο την επίλυση του προβλήματος του μεσαίου χώρου.
Οπως γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστου στη στήλη του στα ΝΕΑ, στο σπίτι του πρώην υπουργού στις 13 Ιουνίου, βρέθηκαν οι Κώστας Σημίτης, Γιάννης Στουρνάρας, Θεόδωρος Πάγκαλος, Αννα Διαμαντοπούλου, Τάσος Γιαννίτσης, Γιώργος Φλωρίδης και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Κατά το δείπνο έγινε πρόταση στον κ. Στουρνάρα για ανάμειξη, έπειτα από την επίμονη άρνηση του κ. Σημίτη. Ο πρώην πρωθυπουργός πρότεινε τον κ. Στουρνάρα, αλλά εκείνος παρέμεινε σταθερά επιφυλακτικός.
Ο κ. Σημίτης πίστευε ότι η θητεία του ως διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος λήγει σε έναν χρόνο και, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εξεπλάγη όταν ο κ. Στουρνάρας τον ενημέρωσε ότι ολοκληρώνεται σε τέσσερα χρόνια.
Στη συζήτηση που ακολούθησε, ο κ. Πάγκαλος ρώτησε τον κ. Στουρνάρα «Πρέπει να αποφασίσεις. Θες να γίνεις πρωθυπουργός ή να μείνεις υπάλληλος;». Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ. Στουρνάρας δεν πείστηκε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Στουρνάρας με 8 πολιτικά πτώματα.