Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Τα νέα της Ιτέας: Συνελήφθη ο υπαίτιος για το μπάζωμα της πλαζ Βραχάκια! Όλη η αλήθεια για τις παραιτήσεις των Τοπικών Συμβούλων στην Ιτέα!


 Έκρυθμη η κατάσταση στο μικρό μας Γαλατικό χωριό. Μέσα στο κατακαλόκαιρο έχουν καταγραφεί τουλάχιστον πέντε περιστατικά “Άνθρωπος Δαγκώνει Σκύλο” και δεν έχει μπει ακόμα ο Αύγουστος…

  τα βραχάκια μετά το μπάζωμα!

                                         
  τα βραχάκια πριν το μπάζωμα!

 
Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου από την Ασφάλεια Φωκίδας :

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Ιτέα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, ένας 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για μετατροπή διάσημης παραλίας σε χωματερή με μπάζα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στο σπίτι του 40χρονου.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο υπόγειο της οικίας, καθώς και σε υπαίθριο χώρο παρακείμενης εγκαταλελειμμένης οικίας, εντοπίσθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
-(2) κουβαδάκια χρώματος μπλε και κόκκινο,
-(1) φτυάρι, (1) τσουγκράνα και (2) λαχανί κόσκινα,
-(2) ποτιστήρια,
-(1) νεροπίστολο 0,45εκ. με αυτόματο γεμιστήρα κινέζικης προέλευσης
-(1) συσκευή παρασκευής μπουρμπουλήθρων αχρησιμοποίητη
 

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας.

Όλοι στεναχωρηθήκαμε – ναι, ακόμα και εγώ! - για την μετατροπή της πλαζ “Βραχάκια” σε μπάζα. Μην κρυβόμαστε, κάθε Ιτιώτης που σέβεται τον εαυτό του έχει περάσει έστω ένα «ρομαντικό» βράδυ στην εν λόγω παραλία…. Μετά από αυτό που έγινε αλλάζουν όλα!
Κύριοι τοπικοί άρχοντες, τι θα φωνάζουν οι γυναίκες μας την κρίσιμη ώρα, τώρα που μπαζώσατε τα Βραχάκια;
«Σχίσε με ναύτη και πέτα με στα ….. μπάζα;» αφού πια βράχια δεν έχουμε, και για αυτό φταίτε εσείς!
Δεν είναι περίεργο που πρώτα τα κορίτσια μας διαμαρτυρήθηκαν για την παραλία…
 
Για  τις παραιτήσεις στο Τοπικό Ιτέας έπεσα από τα σύννεφα!
 
Όλοι ξέραμε πως στα συμβούλια στην Ιτέα περνάνε καλά, και αυτό βγαίνει και στον κόσμο! Και όχι μόνο τώρα, αλλά από παλιά, εποχές Δρακάκη - Παπαλάιου…
 
Η ειδική ομάδα μυστικών αποστολών της ΚΑΡΤΕΡΙΑ αφού ανέλυσε τόνους δεδομένων κατέληξε πως πρέπει να κάνουμε Δημοψήφισμα:
 
Οι επιλογές για τους λόγους της ομαδικής παραιτήσεως είναι οι παρακάτω:
Α: Δεν άντεχαν άλλο τον πληθωρικό χαρακτήρα του Τάσου, που εδώ και μερικούς μήνες μπήκε στο συμβούλιο και όπου φύγει φύγει….
Β: Εφάρμοσαν το προεκλογικό πρόγραμμα του Δημάρχου με κυλιόμενες παραιτήσεις (δεν είναι τυχαίες οι παραιτήσεις! Έχει πρόγραμμα…).
Γ: Η Ελίζα ήθελε να καθίσει κοντά στον Άντονι που ήθελε να καθίσει δίπλα από την Πάτυ που γούσταρε τον Τέρυ. Άσε που ο Άλμπερτ δάνεισε την ξύστρα του στην Κάντι και αυτή την έχασε. Και το βασικότερο, ποιος θα καθίσει πρώτος με την παρέα του στην γαλαρία του λεωφορείου στην εκδρομή, κύριες και κύριοι;;;

Δε λέω, είχαν κάνει δυνατές εισηγήσεις που είναι βέβαια καταγεγραμμένες στα πρακτικά των τοπικών συμβουλίων όπως:
να ανατεθεί στη δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν η επιστροφή των μηχανημάτων της Ιτέας που έκλεψε ο Δήμος Χάρμαινας (θέλουν να φτιάξουν και περιφερειακό για να παρκάρουν τα χιλιάδες λεωφορεία που την επισκέπτονται καθημερινά…) και
η πρώτη γέννα, το πρώτο παιδί, αν είναι αγόρι, να ονομάζεται Άστιγγξ, ενώ εάν είναι κορίτσι Καρτερία ή  τουλάχιστον Παρνασσίδα.
 

Πρόσληψη ειδικού συμβούλου Δημάρχου.

Η αλήθεια είναι πως τον είχα για δεξιό τον Δήμαρχο, αλλά αυτός μας βγήκε Ερντογάν!!!
Στο ένα ΜΜΕ είναι ο Ξάδερφος
Στο άλλο έχουμε τους εργολάβους
Στο τρίτο καθαρίζει η Λιάνα
Στο τέταρτο έχουμε τον ειδικό σύμβουλο
Τώρα, το μόνο που μένει είναι να θα καλυφτεί η 5η (και μοναδική εκτός Σάλωνα) θέση ειδικού συνεργάτη με ένα επίκουρο οικονομολόγο, και έδεσε το γλυκό… Καρτέλ σου λέω! Ντου από παντού!!!
Μόνο των Πασοκτζίδων (συγνώμη των Παπανδρεϊκών) του ξέφυγε…

Μύρκας
ITEA  über alles
(Η Ιτέα πάνω απ΄ όλα…)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ. ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΖΩΜΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ. ΜΥΡΚΑ ΚΟΨΕ ΤΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΑΡΘΑΚΙΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ....

Ανώνυμος είπε...

ton exoyn pari xampari....

Ανώνυμος είπε...

κ.μιρκα παρτε κανενα εργο απο τα μεταλια και αφιστε τιν ιρονια....και μουγκα,,,,,,,,,,ανορθογραφοσ...........//////

Ανώνυμος είπε...

Μυρκα ασε τα σαπια σε καταλαβαμε τι καπνο φουμαρης.Ταχυδρομος εισαι..........

Ανώνυμος είπε...

όταν "ανορθογραφοσ" πέρνατε εσεις τις χορηγίες για την ομάδα από τα μεταλλία κανατέ εσείς μούγκα στην στρούγκα... παίξε μπαλίτσα αγόρι μου...