Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Τα νέα της Ιτέας … γιορτές από συλλόγους, 3on3, αναλύσεις νερών & η ωραία Ελένη (η Κουντουρά ντέεε!)



Το παρακάτω άρθρο είναι στηλιτευμένο, είναι προϊόν ωμού εκβιασμού από τον πρόεδρο , δεν μας πληρώνει που βγάζουμε κάθε ημέρα τα μάτια μας για το blog, μας δίνει τώρα και παραγγελίες :
« Γράψε ότι είδες για την γιορτή στα βραχάκια…»



Τελευταία φορά που μου ζήτησε κάποιος να γράψω κάτι «παραγγελιά» ήταν στο γάμο της Αλίκης με τον Παπαμιχαήλ στους Δελφούς, το αποτέλεσμα: μέσα σε μερικά χρόνια χώρισαν τα παιδιά….
Όπως και να έχει θα προσπαθήσω να στρατεύσω την πένα για λίγο, όχι πως τον φοβάμαι αλλά μου ρίχνει και ένα κεφάλι…
« Μια μουσική πανδαισία έζησε το πολυπληθές κοινό που ήταν το Σάββατο 6 Αυγούστου στην πλαζ τα Βραχάκια στην Κίρρα . Τόση κοσμοσυρροή είχαμε να δούμε στην περιοχή από το ’61,  τότε που είχε έρθει επίσκεψη ο Καραμανλής μαζί με την Φρειδερίκη… Η Βασίλισσα φόραγε ριχτά μία κάπα από τσόχα στους γυμνούς της ώμους ενώ ο Κωνσταντίνος έδειχνε αρρενωπός μέσα  στο Μπλέιζερ σακάκι του…
Όπως και να έχει τα σουβλάκια ήταν ζουμερά  & η μπύρα παγωμένη, ότι πάρεις ενάμιση ευρώ, προλάβετε! 
Το συγκρότημα που έπαιξε είναι μακράν  η καλύτερη μπάντα στην περιοχή  και να φανταστείς τους  έλλειπε και αυτός που παίζει πλήκτρα (και είχαν πάρει ένα παιδί από τον Ορχομενό – φίλο της Γωγώς Τσαμπά)   και είναι αστείο που τον Ορχομενό από γυφτοχώρι που το ξέραμε, τώρα οι νέοι το μαθαίνουν, χάρη στην Γωγώ, σαν κοιτίδα Τέχνης και Πολιτισμού 
Το Αυγουστιάτικο φεγγάρι έλαμπε μαζί με τα βεγγαλικά που ανάψανε στον  ουρανό της Κίρρας , η τοποθεσία ήταν ιδανική αλλά εγώ δεν κάθισα πολλή ώρα, πήγα μόνο για τις φωτογραφίες και μετά  γνώρισα δύο τουρίστριες από το κάμπινγκ και καταλήξαμε να φασωθούμε στην σκηνή τους, που παρεμπιπτόντως ακόμα και εκεί ο ήχος ήταν καμπάνα».
Είναι κάποια άτομα που πιο πολλά λένε από ότι κάνουν, ο πρόεδρος μας  δυστυχώς και ατελείωτα τα έχει (είναι αλήθεια μιλάει πολύ άλλο το έχουν όλοι οι Σκαριμπαίοι…) και κάνει πολλά που δεν τα λέει.
Να ξεκινήσουμε το πως προκάλεσε  διπλωματικό επεισόδιο γιατί ήταν αυτός και όχι και άλλοι εκπρόσωποι Συλλόγων στην συνάντηση με την Κουντουρά για τον Τουρισμό  ;!
Φημολογείτο ακόμα πως ήταν πίσω από την προσπάθεια πραξικοπήματος σε γειτονική χώρα, πίσω από την κατασκευή κόμβων & πλυντηρίων φορτηγών καθώς και το τρίτο πρόσωπο στην σχέση την Αθηνάς Καρουζέλ Ωνάση & του Βραζιλιάνου ιππέα  Αλβάρο ¨Ντόντα¨ Ντε Μιράντα.


Είπαν πολλά σε εκείνη την συνάντηση με την Κουντουρά,  όπως να ψηλώσει η γέφυρα μερικά μέτρα αλλά έχει και ένα κόστος μερικών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, είναι και αλλουνού παππά (υπουργείου) ευαγγέλιο, άσε που και να γίνει εμείς δεν θα έχουμε κάνει εκβάθυνση στο λιμάνι μας ακόμα…
Καλές οι ιαματικές πηγές αλλά τι ακριβώς ίαση κάνει το περίφημο Αγίονερο της Κίρρας που η αξιοποίηση του είναι σε κάθε προεκλογικό πρόγραμμα από το ’70 και μετά ;
Αναλύσεις του ΠΑΚΟΕ της δεκαετίας του ’60, καθώς και αρχαίες περιγραφές  μιλάνε για ένα νερό που σου κάνει κλύσμα…  Έχουμε νέες μελέτες (τώρα που έχουμε καμιά δεκαριά μικροβιολογικά εργαστήρια να πηγαινοέρχονται στην περιοχή) που να μας λένε ότι ισχύει αυτό ; ( από τότε που το έγραψε ο Αισχύλος έχει αλλάξει λίγο η περιοχή )
 Δεν είναι τουρισμός όμως  αυτός  να έρχονται και να μας χέζουν οι ξένοι.
Επειδή φτιάξαμε νέα αποχέτευση στην Κίρρα πρέπει σώνει και καλά να τα βγάλει τα λεφτά της;
 Άσε που έχετε ένα σωρρό τουρίστες στο παζάρι στην γιορτή του Αι Γιάννη του «Τσιρλή», πόσο κόσμο ακόμα να αντέξει ένα Ξηροπήγαδο….
Μιας και μιλάμε για την Κίρρα είδατε τα αποτελέσματα  νερού του 8ου μικροβιολογικού εργαστηρίου που πήρε δείγμα από την βρύση στο σπίτι ενός Δημοτικού Συμβούλου ;
Με τόσα e-coli που είχε το νερό ούτε κατσαρίδες δεν επιβιώνουν! Με τόσα κολοβακτηρίδια κάθε πέντε λεπτά στην τουαλέτα πρέπει να πηγαίνει ο άνθρωπος.
Οι υποψίες μου φυσικά θεριεύουν καθώς πρόκειται για πολιτικό πρόσωπο οπότε υπάρχει και το σενάριο κάποιοι να τον θέλουν εκτός παιχνιδιού…  όπως έκαναν με τον Λαμπράκη, με τον Παλαιοκρασσά, με τον Κένεντι. 
Μετά από 5 χρόνια έρευνας κατέληξα σε τρείς υπόπτους:
Ο Μύρκας: Ασεβής, λιμοκοντόρος, κρατικοδίαιτος εργολάβος  που έχει για πρότυπο τον Μπόμπολα και τον Μπάμπη Βωβό. Προερχόμενος από τον Αναρχικό χώρο, βαθειά αντιεξουσιαστής. 
Ο  Ερντογάν : (ένας είναι ο Ερντογάν στα Ιτιώτικα blogs) συνεχίζει την Εθνοκάθαρση…
Ο Φουκέκης: γιατί Φουσεκικοί κύκλοι είναι πίσω από όλα…
Θα ήθελα από αυτό το βήμα να προτρέψω τους Ιτιώτες και τις Ιτιώτησες αυτό το καλοκαίρι να ζήσουν επικίνδυνα! Να πίνουν νερό από την βρύση, χωρίς φίλτρα και προφυλάξεις αφεθείτε στην δίψα, κολυμπήστε στα γαλάζια νερά (απλά μην ξύνετε τα σπυράκια μετά…)  
Σχετικά με το τουρνουά μπάσκετ τώρα…. το ΣΔΟΕ διεξάγει έρευνα για το πώς ο ένας διαιτητής του τουρνουά  μπάσκετ στο 3on3, από ποδήλατο που κυκλοφορούσε πριν, απέκτησε  αυτοκίνητο μάρκας  Ferrari 458 και  ο άλλος ρίχνει νέα πτέρυγα σε Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις  και όλα αυτά μετά την διαιτητική σφαγή που είχε σαν αποτέλεσμα τον αποκλεισμό  από την φάση των ομίλων της ομάδας « ΒΙΣΣΩΝΕΣ» . Και για αποκατάσταση της αλήθειας μετά το αντιντόπινγκ κοντρόλ που  πέρασαν δύο παίχτες μας η γνωμάτευση του γιατρού έλεγε «διαγνώστηκαν μεγάλες ποσότητες Ξυλοκαΐνης»  και όχι Κοκαΐνης όπως ψευδώς αναφέρθηκε στο φύλλο αγώνα με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό τους από την συνέχεια της διοργάνωσης. Θα κερδίσουμε τον τίτλο στις αίθουσες των δικαστηρίων….
Τώρα με μηνύματα σας  αγαπημένοι μου αναγνώστες με ρωτάτε συνέχεια γιατί εμείς οι Ιτιώτες είμαστε πιο όμορφοι , πιο πρόσχαροι, πιο χαρούμενοι από τον μέσο δημότη Δελφών …
Η απάντηση είναι απλή!  Έχουμε περισσότερη ηλιοφάνεια! Όταν από το Σερνικάκι και πάνω σας πλακώνει η σκιά μετά της έξι, εμείς  φοράμε γυαλιά ηλίου μέχρι εννιά παρά!!!!
ΚΑΛΌ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΥΓ: Δεν θα σας ευχηθώ για της Παναγίας καθώς  εγώ ακολουθώ το Πάτριο Εορτολόγιο …
Μύρκας.
(οι φωτογραφίες είναι δικές μου παρακαλώ αναδημοσιεύστε τις ελεύθερα θα είναι χαρά μου!)

1 σχόλιο:

03218 είπε...

Μύρκα,είσ΄ο μόνος ευφυής βάζελος.