Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Με εντολή Μητσοτάκη επίθεση του ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ, Καραμανλή και Δικαιοσύνη

Η Φώφη Γεννηματά
Σε απόλυτη συνεννόηση Κυριάκος και Φώφη


Είναι σαφές εδώ και καιρό ότι το ΠΑΣΟΚ της Φώφης Γεννηματά αποτελεί το παραμάγαζο της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Για άλλη μια φορά λοιπόν η Φώφη αναλαμβάνει να κάνει τη λάντζα για λογαριασμό του αφεντικού της χρησιμοποιώντας την πρωτοφανή επιστολή - παρέμβαση της Κομισιόν υπέρ Γεωργίου. 
Έτσι με ανακοίνωσή του επιτίθεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως κατά των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή. Σύμφωνα με πληροφορίες το ΠΑΣΟΚ λειτουργεί κάτω από τις εντολές του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος μεθοδεύει εσωκομματικές εκκαθαρίσεις καραμανλικών το επόμενο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια θα δρομολογήσει την προσέγγιση με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.
Η Χαριλάου Τρικούπη υποστηρίζει επίσης ότι οι εξελίξεις εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ καθώς και την (καραμανλική) Νέα Δημοκρατία.
Με την ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ δεν διστάζει να πετάξει «καρφιά» για την ελληνική δικαιοσύνη, η οποία, όπως αναφέρει, υπακούει στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Επιπλέον, υποστηρίζει ότι όποιος επιχειρεί να διαλευκάνει μια υπόθεση η οποία χαρακτηρίζεται σκανδαλώδης, «παίζει παιχνίδια εις βάρος της χώρας, του ελληνικού λαού και της ελληνικής οικονομίας». 
Είναι σαφές πως το παλιό πολιτικό σύστημα ταυτίζει τα δικά του συμφέροντα με τα συμφέροντα της χώρας, μόνο που, όπως είναι γνωστό, από το αποτέλεσμα κρίνονται οι πολιτικές και οι στρατηγικές επιλογές σε κρίσιμες στιγμές της ιστορίας.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:
«Είναι φανερό ότι εδώ δεν υπήρξαν αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Υπάρχει διαστρέβλωση της αλήθειας, με σκοπιμότητες και συνειδητά ψέματα που αποκαλύφθηκαν», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ μετά την επιστολή της Κομισιόν στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Το ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ότι «η σημερινή ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αποτελεί σκληρή και αποστομωτική απάντηση απέναντι στις άθλιες μεθοδεύσεις τόσο των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ όσο και διαχρονικά της Νέας Δημοκρατίας. Μεθοδεύσεις οι οποίες για μια ακόμη φορά δυστυχώς βρήκαν “ευήκοα ώτα” με την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την αναπομπή της υπόθεσης ΕΛΣΤΑΤ-Γεωργίου».
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ «η παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διαλύει τους μύθους, τα ψέματα και τα συνωμοσιολογικά παραμύθια και αποκαλύπτει τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή της περιόδου 2004-2009, για τον εκτροχιασμό της οικονομίας», ενώ εκτιμά ότι οι νέες εξελίξεις εκθέτουν ανεπανόρθωτα, πολιτικά, ηθικά και θεσμικά την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ καθώς και την Νέα Δημοκρατία και κυρίως τα στελέχη εκείνα που πρωτοστάτησαν στην επικίνδυνη αυτή μεθόδευση».
«Πια κανείς δεν μπορεί να παίζει παιχνίδια εις βάρος της χώρας, του Ελληνικού λαού, της Ελληνικής οικονομίας και όλων όσοι στάθηκαν αποφασιστικά στις κρίσιμες ώρες για την αποτροπή καταστροφικών εξελίξεων», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μου ειπε ο κουμπαρος της θειας μου που της ειπε ο πρωτος της αντρας που ξαδελφο τον κουμπαρο της θειας του της ανυπαντρης που της το ειπε ο φιλος της οτι του ειπε η πρωην γυναικα του που τα εχει με εναν κλητηρα της βουλης οτι : ο Κυριακος και η Φωφη τα εχουν {πολιτικα} !! Βρε λαμογια ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΑΚΙΑ δεν θα βαλετε ποτε μυαλο ??? Περασαν οι εποχες που οταν κατηγορουσες τον αντιπαλο , κερδιζες κατι !!! Αλλωστε στο ιδιο αρθρο αναγραφει τις "μεθοδευσεις των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ οσο και διαχρονικα της Ν.Δ. " Αυτο το εκλαβατε οτι κανει η Φωφη οτι της πει ο Κυριακος !!!! Τοση πολυ παροπιδα και ξευτιλα μαζεμενη πρωτη φορα συμβαινει στην χωρα μας !!! Ξεχασα "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ".