Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Ξεκινάμε να ξαναγράψουμε ιστορία... Δελτίο Τύπου : Εκ μέρους της οικογένειας του ΝΟΙ.





Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής υδατοσφαίρισης ανδρών, τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Ήταν ένα τετραήμερο, που τα είχε όλα: αισιοδοξία, άγχος, τόλμη, υπέρμετρη χαρά, συγκίνηση, εντάσεις, απογοήτευση, αδικία...Αυτό που μας έμεινε όμως είναι το μεταξύ μας δέσιμο, η αξιοπρέπεια και το απερίγραπτο συναίσθημα της επιτυχίας!

Η ομάδα μας, τα παιδιά της Ιτέας, από τις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού "υγιείς" ομάδες του πρωταθλήματος αγωνίστηκε με ψυχή και ενότητα μέχρι τέλους και κέρδισε το σεβασμό όλων.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στον Δημήτρη Κουλουμπούρο, που κατάφερε να ανεβάσει το ΝΟΙ στη θέση που του αξίζει, στην Πέγκυ Μασούρα, πιστή στην ομάδα και σταθερή προπονήτρια, στον Αρχηγό με Α κεφαλαίο Δημήτρη Γιογάκη, στο αστέρι μας τον τερματοφύλακα Βαγγέλη Βούλγαρη, στους δυναμικούς Θανάση Βαλαούρα και Ευθύμη Καραχάλιο, στο κρυφό ταλέντο Νίκο Καρύμπαλη, στους αναντικατάστατους παίκτες και καθοδηγητές Ιωάννη Μήττα, Σπύρο Τσιγαρίδα και Στάθη Φανό, στους μικρούς αλλά πολλά υποσχόμενους: Δημήτρη Κούκο, Γιάννη Λύτρα, Γιάννη Παρασκευόπουλο, στα γούρια μας, Γιάννη και Δημήτρη Παυλοστάθη και φυσικά, στο μοναδικό έφορο Δημήτριο Τζήμα!

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, τον ένθερμο κόσμο της Ιτέας για τη στήριξή του, το Del Mar για τη θερμή υποδοχή αργά τη νύχτα της Κυριακής, τους συλλόγους και τα site ενημέρωσης για τα καλά τους λόγια, τη λιγοστή, αλλά δυναμική κερκίδα μας στη Θεσσαλονίκη!

Συγχαίρουμε τις ομάδες που συμμετείχαν με την αξία τους στη Θεσσαλονίκη, ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τους καλύτερους στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλους!
Ευχαριστούμε το Δήμο Δελφών για την πολύτιμη βοήθειά του, ειδικά όμως θα μας επιτρέψετε να ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο αρμόδιο των αθλητικών εγκαταστάσεων, Νεκτάριο Μίχο, που πάντα είναι δίπλα μας σε ότι και εάν χρειαστούμε...
Τέλος, θα μου επιτρέψει ο coach να επαναληφθώ: το μεγαλύτερο ευχαριστώ στο Θεό που μας αξίωσε να ζήσουμε αυτό το θαύμα!
Ξεκινάμε να ξαναγράψουμε ιστορία...
Εκ μέρους της οικογένειας του ΝΟΙ
Αναγνωστάκου Σοφία
Πρόεδρος Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: